Kraaierslaan 7, 2204AN Noordwijk

Op zeer korte afstand van de Nederlandse kust, het strand en de duinen ligt het zeer kindvriendelijke vakantiepark: Parc du Soleil, gelegen in de prachtige badplaats Noordwijk, met zijn vele terrasjes en gezellige strandtenten. 

Het Vakantiepark

Een heerlijk vakantiepark bomvol leuke faciliteiten voor heel het gezin en verschillende mooie vakantiehuizen te reserveren die van alle gemakken voorzien zijn. 

Faciliteiten Parc du Soleil

Zwemmen

Er is een binnenzwembad met kinderbad. Een buitenzwembad is te vinden in de omgeving.

Als gast bij Parc du Soleil kun je in het hoogseizoen, gratis gebruik maken van het buitenzwembad op het nabijgelegen Recreatiepark Noordwijkse Duinen. Dit park ligt op ca. 2,5 kilometer afstand. 

Eten & drinken

Voor een lekker hapje en drankje kan je terecht bij het restaurant met bar en terras. En ook kun je gebruik maken van de broodjesservice.

Sport en spel

Lekker binnen spelen kan bij de indoor speeltuin en ook buiten is zijn er verschillende speeltoestellen, waar de kids zich heerlijk zullen vermaken. Verder beschikt Parc du Soleil over een pannaveld en fiets/ mountainbike verhuur, om deze mooie omgeving te verkennen.

Er is animatie (in het weekend, feestdagen en school vakanties).

Algemeen

Yes, er is gratis Wifi! Huisdieren zijn toegestaan en je kan parkeren bij de accommodatie.

Dus ben jij op zoek naar een zeer kindvriendelijk vakantiepark met indoor speeltuin en zwembad, aan de Zuid-Hollandse kust? Bij Parc du Soleil heeft iedereen een Toptijd! 

Je kan elke dag aankomen en vertrekken (met uitzondering van de bouwvak).

 

 

 

  • Leeftijd 0 - 1
  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor