BoerenBed TaarTenTuin in Aarlanderveen
Achtermiddenweg 10, 2445AA Aarlanderveen

BoerenBed TaarTenTuin in Aarlanderveen ligt midden in het Groene Hart, een prachtige plek om te overnachten met de kinderen.

Boerderij van Marisca en Anton

TaarTenTuin is de boerderij van Marisca en Anton - het lijkt er alsof de tijd heeft stilgestaan. De perfecte plek om met je gezin echt even simpeler te leven tijdens een weekendje weg of langere vakantie. 

Alles over TaarTenTuin

Helpen op de boerderij

Een boerderij is een machtig interessante wereld voor kinderen. Ze willen graag helpen en van alles weten over de dieren... en dat is precies wat er gebeurt bij BoerenBed! Jullie krijgen een boerderijtour, de kids mogen helpen op de boerderij en al hun vragen stellen.

BoerenBed TaarTenTuin Aarlanderveen - lammetjes

Echt tijd voor elkaar zonder WiFi en elektriciteit!

Bij BoerenBed heb je géén WiFi en géén elektriciteit.  Dat is misschien even wennen, maar dan zó luxe! Je écht tijd voor elkaar! 

Slapen in een Tenthuisje

Elke BoerenBed boerderij - dus ook TaarTenTuin - heeft een aantal prachtige Tenthuisjes. Dat zijn er nooit veel, waardoor heet heerlijk kleinschalig is.

Tenthuisjes vol comfort

Zo'n Tenthuisje is hartstikke comfortabel, zo staan er echte bedden. En een gave bedstee, helemaal top voor de kids natuurlijk!

Geen WiFi en elektriciteit dus, toch zijn de Tenthuisjes heerlijk luxe. Je vindt er een volledig ingerichte keuken met alles dat je nodig hebt.

BoerenBed tenthuisje binnen

Koken op houtkachel

Een houtkachel om op te koken, kaarsen en olielampen voor een heerlijk sfeervolle verlichting. Heerlijke etenswaren haal je in de boerderijwinkel vol leuke lokale producten (de honesty shop).

Pizza-avond

Je hoeft niet altijd zelf te koken: er is altijd een pizza-avond. Dan bakken jullie zelf - samen met de boer en boerin - pizza's in de authentieke houtoven. Hoe leuk is dat?!

Meer weten?

  • Leeftijd 0 - 1
  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Outdoor