Stichting Speelgoedbank Haarlem maakt kinderen blij met goed 2ehands speelgoed, spelletjes en knuffels!

Stichting Speelgoedbank Haarlem en Omstreken wil goed speelgoed een tweede ronde geven aan kinderen van ouders die het hard nodig hebben, maar dit niet kunnen betalen. Speelgoedbank werkt volgens een uniek concept waarbij zij een maandelijks tegoed van € 5,- per kind toekennen aan de gezinnen die in aanmerking komen voor de Speelgoedbank Haarlem (aangewezen door hulpverleners, scholen, CJG, enz). Met dit tegoed kunnen de kinderen speelgoed, boeken, spelletjes, knuffels uitzoeken in de winkel. Op die manier kunnen de kinderen in een "echte" winkel winkelen en de prachtig versierde waardebonnen uitgeven. Zo krijgen de kinderen ook gelijk een idee van waarde; ze zullen zich aan het bedrag van het tegoed moeten houden.


Jarig?

Zijn de kinderen jarig? Dan krijgen ze een “dubbel" tegoed en mogen een feestje geven met 3 vriendjes/ vriendinnetjes!

Stichting Speelgoedbank Haarlem is altijd op zoek naar goed, heel en schoon speelgoed, (computer)spelletjes, knuffels, puzzels en noem maar op! Ook kleding. Je kan het afleveren in de winkel.

Kom je niet in aanmerking voor gratis speelgoed of kinderfeestje? Iedereen mag hier tweedehands speelgoed kopen en ook kinderfeestjes vieren! De opbrengst komt 100% ten goede aan de stichting! Dus kom eens langs om een leuk cadeautje te kopen en draag op die manier bij aan het welzijn van gezinnen met financiële problemen.