Van de enorm populaire sneaker tot stoere enkellaarsjes en zomerse sandalen, kinderschoenen zijn er in duizenden soorten en stijlen. Net als jij wisselen kids ook graag van schoenen en het is dan ook leuk om een basiscollectie te hebben van ongeveer 4 paar om mee te switchen. Zo maak je elke casual, chique of outdoorlook tot in de puntjes af!

Kinderschoenen voor hippe kids

De sneaker is voor zowel jongens als meisjes de all-time favorite. Niet zo gek, want ze zijn comfy en passen perfect bij een jeans, jurkje, of rokje. Maar meiden wisselen hun sportieve looks ook graag in voor een girly stijl. Ballerina’s, enkellaarsjes, hoge laarzen en sandaaltjes zijn dan de oplossing. Jongens kunnen ook eens gaan voor een stoere bikerlaars, fijne instappers of lekker nonchalante slippers.

Schoenen voor outdoorkids

Welk kind houdt er nou niet van om buiten flink te ravotten? Een goed paar laarzen is in Nederland dan ook een absolute must voor kinderen. Door de plassen rennen, boswandelingen maken en slootjespringen wordt zo ook leuk voor de ouders! Een goed paar outdoorsandalen en outdoorschoenen zijn voor onze natuurvriendjes ook een goed idee.

Kinderschoenen moeten hip en comfortabel zijn

Een goed voetbed is ontzettend belangrijk voor voeten in de groei

Zelf heb je waarschijnlijk meerdere paren schoenen. Voor kids is het ook leuk om af en toe af te wisselen en dus is een basiscollectie van drie of vier paar schoenen per seizoen ideaal om looks mee samen te stellen. In de winter kunnen dat bijvoorbeeld hoge sneakers, stevige kinderlaarzenregenlaarzen en nette schoenen zijn en in de zomer lage gympenkindersandalen, laarzen in lichte kleur en een paar slippers . Zo komen ze nooit iets tekort en heb je genoeg schoenen om mee te variëren. Koop schoenen die goed passen of waar de voeten nog een klein beetje speling hebben, zodat ze er nog even mee vooruit kunnen.

Een gelegenheid zoals een bruiloft of feestje vraagt om een bijzondere outfit. Daar horen ook leuke partyschoenen bij natuurlijk! Shop schoenen die lekker zitten en die je zoon of dochter ook naar andere gelegenheden kan dragen. Doordeweeks kies je eerder voor casual, bijvoorbeeld met hippe sneakers of gympen die overal bijpassen. Met print of in een vrolijke kleur voor de zomer en in donkere kleuren of met grafisch dessin voor de winter. Kijk ook goed naar de jas die je kind dit seizoen draagt en stem de nieuwe schoenen daarop af, want het is wel zo leuk als hij of zij er van top tot teen gestyled uitziet!