Wanneer is de laatste keer dat jij een leuke kaart in handen hebt gehad? Met al die computers, mobieltjes en andere moderne apparaten zijn de ouderwetse kaarten bijna uit ons leven verdwenen.

Verstuur je wenskaart met eigen foto en/of tekst samen met een cadeau. Echt uitpakken? Verras iemand op een persoonlijke manier. Verschillende formaten. Kaart teksten. 

Verjaardagskaart voor kinderen

Een verjaardagskaart voor kinderen maken is extra speciaal, omdat een kind een persoonlijke kaart in de brievenbus als iets magisch ziet. Zet op de kaart het lievelingsfiguur van het feestvarken zoals: Elsa, Spiderman, Nijntje of een ander figuur waar hij of zij helemaal weg van is.

Groter formaat voor een extra Wow-effect

Als je de jarige extra wilt verrassen, dan stuur je de verjaardagskaart in een XXL-formaat. Deze kaart is zo groot, dat hij nog maar nét door de brievenbus past.

Nodig je vriendjes uit voor een partijtje

Nodig je vriendjes en klasgenootjes uit voor een verjaardagspartijtje. Kies uit de leuke kaartjes en ontwerpen en maak een kaartje op maat. Helemaal in het thema van jouw partijtje. Je kunt ook een leuke foto maken en deze uploaden, hoe gaaf is dat!

Wat te doen als je door corona opa en oma niet kan bezoeken?

Bezorg je oma of opa geen corona maar een lief kaartje! Een persoonlijk kaartje met een mooie boodschap om te laten zien dat je aan ze denkt! Hou contact, want dat je beter even niet langs kan gaan, betekent niet dat je niets kunt doen.