Tappersweg 77, 2031 ET Haarlem

Go-Kids is een interactief regionaal platform, waar ouders en verzorgders alles kunnen vinden op het gebied van uitjes en activiteiten voor kinderen en het hele gezin.

Welkom bij Go-Kids!

Wat fijn dat je kennis wilt maken met Go-Kids. Op go-kids.nl vind je per regio het meest complete overzicht van kindvriendelijke activiteiten en uitjes. Hier vind je heel veel eropuit-tips, activiteiten voor kinderen, shops, kindvriendelijke horeca, kindervoorstellingen, tentoonstellingen voor kinderen, maar ook speciale (ontzorgende) modules zoals kinderfeestjes en sport en creatieve clubs. Go-Kids is nu actief in 25 regio's! En daar komen steeds meer regio's bij!

Met Go-Kids promoten we regionale organisaties, ondernemers & initiatieven richting (groot)ouders met kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Als (groot)ouder word je geïnformeerd ( via website, social media en nieuwsbrieven) over het leuke kinderaanbod in jouw regio. Daarnaast bieden we ook modules aan die je helpen om je kind op een leuke manier sport en cultuur te ervaren door middel van sport en cultuurproeven. Helemaal uniek van Go-Kids!