Op vakantie met kinderen naar Europarcs Buitenhuizen

Op vakantie met kinderen in Nederland? Bezoek dan Europarcs Buitenhuizen, waar je samen met je kids een heerlijke vakantie beleeft! Zij zorgen voor alle faciliteiten voor een topvakantie, jij zorgt samen met de kids voor veel energie en samen zorgen jullie ervoor dat je kinderen hun topvakantie bij Europarcs Buitenhuizen nooit meer vergeten. Sterker nog, de kans is groot dat ze het jaar erop gewoon weer naar Europarcs Buitenhuizen op vakantie willen.

Reserveer vandaag!

Leuk vakantiepark voor kinderen

Kinderen maken meestal snel vriendjes en vriendinnetjes tijdens hun vakantie. Bij de gezellige animatie van Europarcs Buitenhuizen is dat al helemaal niet moeilijk. Op de parken vind je diverse sport- en spelveldjes en dit zorgt ervoor dat de kids zich geen moment vervelen. Zodra ze het vakantiehuisje uitstappen, kunnen ze op zoek naar hun vakantievriendjes en daar de leukste avonturen mee beleven. Europarcs Buitenhuizen is ruim opgezet, waardoor er overal volop ruimte is voor een potje voetbal of badminton. Maar ook hebben ze gezorgd voor tafeltennistafels, skatebanen en nog veel meer. 

En hebben jullie een hond? Dan gaat die natuurlijk ook gewoon mee op vakantie naar Europarcs Buitenhuizen!

Het is een cliché, maar zeker waar... als de kinderen het naar hun zin hebben op vakantie, hebben de ouders dat ook. Bij Europarcs Buitenhuizen zorgen zij er dan ook voor dat zowel de kinderen als de ouders een heerlijke vakantie beleven.

Perfect tussen Amsterdam en het strand, midden in de natuur

Jouw vrijheid, jouw vakantiepark in Noord-Holland

Midden in de natuur van recreatiegebied Spaarnwoude, op 20 minuten afstand van zowel het strand als de bruisende binnenstad van Amsterdam. Dat geeft je wel heel veel vrijheid om je vakantie in te vullen zoals jij dat wilt. Want het vakantiegevoel hangt in de lucht op en rond Europarcs Buitenhuizen.

Graag attenderen wij jullie er wel op dat Europarcs Buitenhuizen dicht bij de luchthaven Schiphol ligt. Het vakantiegevoel hangt dus ook letterlijk in de lucht. 

Buitenzwembad

Voor een frisse duik kan je terecht in het verwarmde buitenzwembad op het vakantiepark. Bij het zwembad is een mooie zonneweide.

Openingstijden

Het zwembad is geopend tijdens het kampeerseizoen.

  • Leeftijd 0 - 1
  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor