Boek een familiekamer in Fletcher Hotel-Restaurant Zeeduin

Nederland heeft veel moois te bieden voor jong en oud. Je hoeft je dus geen moment te vervelen wanneer je in eigen land op vakantie gaat met de kids. Kies je voor een stedentrip? Een weekendje weg met kinderen? Of ga je liever een dagje eropuit en overnachten jullie in een hotel?

Vakantie met kinderen 

Bij Fletcher Hotels ben je zeker van een kindvriendelijk hotel waar van alles te beleven is. Ze hebben de leukste tips, uitjes en aanbiedingen voor je op een rij gezet zodat je weet waar je naartoe kunt gaan dit jaar. Wordt het een dagje dierentuin, speeltuin, naar een attractiepark of met z’n alle de natuur in? De keuze is aan jou!

Kindvriendelijke hotels en familiekamers

Geniet met het hele gezin van een hotelovernachting bij één van de Fletcher Hotels aan de kust, midden in de natuur, aan de landsgrenzen, op de Waddeneilanden of ergens anders in Nederland. Veel hotels hebben namelijk ruime familiekamers beschikbaar om jouw familie een onbezorgde vakantie te bieden. De (kleine) kinderen kunnen zich tijdens het verblijf prima vermaken in de kidscorners.

Dagje uit met kinderen

Een dagje uit met de (klein)kinderen valt goed te combineren met een hotelovernachting. Veel Fletcher hotels bevinden zich namelijk in de buurt van de leukste pretparken en dierentuinen van Nederland. 

Weekendje erop uit met kinderen

Een weekendje weg met het hele gezin? Boek een familiekamer in één van onze hotels door heel Nederland. In de hotels zijn er diverse kinderfaciliteiten, denk aan een speeltuin, zwembad, kinderhoek en nog veel meer. Waar wacht je nog op? Boek je volgende weekendje weg bij Fletcher Hotels!

  • Leeftijd 0 - 1
  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor