Hebben jullie ook zin om de zomer vroeg te beginnen op een plek dichtbij huis? Maar dan met het geluid van de zee op de achtergrond... Wat dacht je van Beachcamp De Lakens in Bloemendaal: een luxe kant-en-klaar surfkamp dat dit jaar weer wordt opgebouwd in de duinen van Bloemendaal. Deze pop-up camping brengt het ultieme laidback vakantiegevoel naar Nederland!

Vlak achter de duinen van Bloemendaal aan Zee vind je het Beachcamp, een pop-up surfdorp op Camping de Lakens waar alles voor je is geregeld, speciaal ingericht voor volwassenen en gezinnen met kinderen. Ontspan in de hottub of hangmat, overnacht in luxe tenten en geniet van een volledig verzorgde week aan de kust!

Goede bedden, hippe beachbars

Beachcamp De Lakens is een besloten plek die onderdeel uitmaakt van de gerenommeerde camping De Lakens in Overveen. Relaxte 25-plussers met en zonder kinderen kunnen in het pop-up beachcamp een luxe tipi boeken - voor twee personen of voor maximaal vijf personen - met degelijke bedden, elektriciteit, een koelkastje en veel sfeer. Voor de zekerheid staat er ook een kacheltje in de tenten: het beachcamp opent al eind april (en sluit eind augustus). Op de grote camping kunnen de glampeerders terecht in een restaurant en een wellnessbus - voor massages en pedicures - terwijl vlakbij aan het strand hippe beachbars zitten als Woodstock’69 en de San Blas.

Inclusief vegetarische diners

Op het Beachcamp heb je tal van mogelijkheden om te ontspannen en uit te rusten of om juist een ​​heel actieve vakantie te beleven.  Iedere reservering is inclusief een aantal vegetarische diners en wie wil kan opteren voor een dagelijks ontbijtbuffet.

Filmavond in de duinen

De bewoners van het beachcamp kunnen op elk moment van de dag een surfboard en wetsuit ophalen en naar de zee lopen. Wie nog veel te leren heeft kan ter plekke surfles nemen. Kitesurfen en zeilen kan eveneens vlakbij, maar je kan ook rustig aan doen en kiezen voor yoga, in de hottub zitten, deinen in een hangmat of een beetje chillen op je terrasje. Voor kinderen wordt iedere dag van alles georganiseerd en 's avonds zijn er optredens van singer-songwriters, worden er films gedraaid in de outdoor cinema of kan je meedoen aan een pubquiz.

  • Leeftijd 0 - 1
  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Outdoor