Surfana Hostel Bloemendaal aan Zee

Zeeweg 60, 2051 EC Bloemendaal

Zoek jij een fijne plek om te verblijven in de natuur? Surfana Bloemendaal bevindt zich op camping De Lakens. Deze camping zit midden in de duinen, direct naast de zee en is voorzien van alle luxe die een mens nodig kan hebben. Daarnaast zijn er genoeg leuke activiteiten beschikbaar voor als je meer wilt doen dan puur ontspannen.

SURF HOSTEL BLOEMENDAAL (21+)

Sinds 2011 organiseert Surfana Hostels kampen voor levensgenieters en degenen die dat willen worden. Ons doel is om zo veel mogelijk mensen hun (surf) levensstijl, waar ze extreem gelukkig van worden, te laten ervaren: “Love-Passion-Freedom”.

Stel je voor, dichtbij Amsterdam naast Haarlem begeef je jezelf in een totaal andere wereld. Waar de vogels en de golven je toezingen en waar je het kantoor kunt inruilen voor de zee en de duinen, op 5 minuten van het strand en midden in de duinen.

Je slaapt in één van de surf sheddie’s met comfortabele matrassen. Dagelijks wakker worden met een heerlijk ontbijtje, fijne yoga les en als afsluiter een gezonde avond maaltijd.

Een internationaal hostel waar alles in het teken staat van dromen, inspireren en creëren met de nieuwe mensen die je hebt leren kennen.

Naast activiteiten zoals surfen, een yoga les of een wandeling in de duinen, kun je heerlijk ontspannen in de sauna, je achterover laten vallen met een goed boek in de hangmatten en kijk je een surf film in de outdoor cinema. 

Sinds 2011 organiseren ze kampen voor levensgenieters en degenen die dat willen worden. Het doel van Surfana is om zo veel mogelijk mensen hun (surf) levensstijl, waar ze extreem gelukkig van worden, te laten ervaren: “Love-Passion-Freedom”.

Dus als jij ook wil leren surfen op de beste golven die Nederland te bieden heeft of yoga doen midden in de duinen, terwijl je in comfortabele accommodaties verblijft met andere gelijkgestemde mensen?

Reserveer dan snel je plekje in het surf hostel!