Vondellaan 60, 2041 BE Zandvoort

Neem een verfrissende duik in het subtropisch zwemparadijs. Geniet van echte Summer Vibes bij de Zomer Hotspot. Steek de barbecue aan op het terras van je cottage. Of doe het gewoon allemaal. Bij Center Parcs beleeft iedereen zijn ideale vakantie. Je hebt een meer, subtropisch zwemparadijs of zelfs de zee op loopafstand, en een cottage met privé tuin om te relaxen. Zo ben je echt even samen!

Boek nu ►

Uitwaaien aan het Noordzeestrand of voor even toerist in de grote stad

Op het brede zandstrand bij Park Zandvoort is het goed vertoeven. Om te relaxen en voor coole sporten. De drukte opzoeken? In een wip ben je in Haarlem en Amsterdam.

  • Aan het Noordzeestrand
  • 1 kilometer van Circuit Zandvoort
  • 4 kilometer van Bloemendaal aan Zee
  • 12 kilometer van Haarlem
  • 41 kilometer van Amsterdam

Vakantie dichtbij huis, midden in de natuur

Onbezorgd vakantie vieren, dat is wat telt! En hiervoor hoef je niet ver van huis. In de Center Parcs vakantieparken in Nederland en de buurlanden België, Duitsland en Frankrijk geniet je – dit jaar extra! – van het samenzijn in de prachtige natuur. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen! Hieronder lees je alles over het activiteitenaanbod en de genomen hygiëne- en veiligheidsmaatregelen in Nederland en de andere landen.

Bootverhuur

De bootverhuur heeft kano's, waterfietsen, elekrische bootjes en meer. Dit aanbod varieert per park.

Kinderentertainment (outdoor)

Altijd dolle pret met Orry & vrienden. Kids Zomer Disco, op natuurexpeditie met Bing, Voorleesverhaaltjes en nog zoveel meer. Het aanbod varieert per park.

Zomer Hotspot

De Zomer Hotspot wordt dé place to be deze zomer! Geniet van de muziek, een hapje en een drankje of doe mee met een van de activiteiten.

Kids Haven

Kinderen zijn de kapitein in de Kids Haven en nemen zelf plaats achter het stuurwiel van een politie-, brandboot of cruiseschip. De papa en mama matrozen gaan natuurlijk achterin!

Zwemmen in de zee

Genieten in het zonnetje, een frisse duik nemen in de zee, de kindjes maken zandkastelen en zandkoekjes. Voor dat strandvakantie-gevoel hoef je niet ver te reizen.

Familie Workout

Afspraak aan de Zomer Hotspot voor een workout met de hele familie om je dag goed te starten. Onze professionele coach zal je met veel motivatie doorheen allerlei oefeningen gidsen. En na deze efficiënte training mag je dubbel en dik genieten van je dag.

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Indoor
  • Outdoor