Zwemlessen bij  Sportcentrum Kenamju

Zwemles 

Wij leven in een waterrijk land mooi en ideaal voor recreatie, maar dit brengt ook gevaar met zich mee. Daarom is het van levensbelang dat uw kind leert zwemmen. Naast veiligheid is zwemmen een leuke en ontspannende bezigheid en ook nog goed voor de gezondheid.

Bij Kenamju bent u aan het juiste adres om te leren zwemmen. Wij geven zwemles volgens de richtlijnen van de NPZ - NRZ. Wij bieden een zwemopleiding volgens de modernste methodes: EasySwimPro.

Een krachtig hulpmiddel hierbij is het drijfpak EasySwim.
Dit drijfpak is speciaal ontwikkeld voor kinderen tijdens zwemlessen en is er op gericht kinderen in staat te stellen hun zwemopleiding op een manier te doorlopen die het beste bij het individu aansluit.
De EasySwim biedt in diep water volledige vrijheid waardoor het kind zich op een natuurlijke manier in het water leert voort te bewegen. Daarnaast zorgt dit zwempak tevens voor de hoogst mogelijke veiligheid.

De kinderen hebben een volledige bewegingsvrijheid, daardoor ontwikkelen ze het zogenaamde watergevoel sneller en beter. Dit watergevoel vormt de basis bij het aanleren van de diverse zwemslagen, omdat Kenamju in een waterdiepte van 130cm lesgeeft wordt dit effect verder ondersteund en versterkt. Zo ontwikkelen de diverse zwemslagen zich sneller!

Omdat het mogelijk is om het drijfvermogen van het zwempak geleidelijk af te bouwen is er een soepele overgang van het zwemmen met naar geen drijfmiddelen.

Voordelen van zwemmen bij Kenamju:
- Lessen in een waterdiepte van 130 cm
- Goed voor de ontwikkeling van de diverse zwemslagen.
- Gebruik van het zwempak EasySwim.
- Maximale veiligheid
- Volledige bewegingsvrijheid
- Snellere ontwikkeling van het watergevoel
- Geleidelijke afbouw van drijfvermogen

Zwemmen is: plezier, gezond, maar bovenal een kwestie van veiligheid.

Ouder-baby zwemmen
Bij Kenamju is het ook mogelijk deel te nemen aan ouder-baby zwemmen. De eerste ervaringen van uw kind in het water, zijn onvergetelijk en zeer belangrijk en schept vertrouwen en een band tussen u en uw kind.

Wij maken gebruik van een 8-strippenkaart zodat u, uw partner opa of oma een keer kan meezwemmen!

Tarieven
Inschrijfgeld & wachtlijst : € 17,50
Lesgeld per maand : € 48,00
Proefexamen, examen en diploma : € 35,00
EasySwim zwempakje : € 47,50
Ouder & kind zwemmen : € 40,00 (8-strippenkaart)