Lief & Puur babymassage, voor een ontspannen baby

Sillemstraat 26, 2022PR Haarlem

Lief & Puur 

Verzorgt lessen babymassage, peuteryoga en kleuteryoga in Haarlem en omgeving. Dit vergroot het lichaamsbesef, zelfbewustzijn en het zelfvertrouwen van jonge kinderen.

Babymassage, voor een ontspannen baby! 

Een goede manier om je baby volledig te laten ontspannen is babymassage. Daarnaast kan het een positieve invloed hebben op de lichaamsgroei, ontwikkeling van de hersenen, de slaap, het immuunsysteem, de ademhaling en de spijsvertering. Maar hoe masseer je een baby precies en waar moet je rekening mee houden?

Lief & Puur geeft lessen in Shantala babymassage. Shantala babymassage is voor iedere baby geschikt. Het komt tegemoet aan de behoefte van huid-op-huidcontact van je baby en je maakt heel bewust contact. Beiden bevorderen een veilige hechting. Kindjes die veel huilen, onrustig of gespannen zijn, hebben er extra baat bij. Babymassage kan helpen krampjes te verlichten en kan een negatieve spiraal doorbreken bij bijvoorbeeld baby’s die moeilijk kunnen slapen.

Peuteryoga & kleuteryoga in de omgeving Haarlem

Jonge kinderen ontdekken de wereld met veel enthousiasme. Om de dagelijkse hoeveelheid prikkels te kunnen verwerken, hebben ze ook behoefte aan rust en ontspanning. Peuteryoga en kleuteryoga is daarvoor heel geschikt. Rondom verschillende thema’s doen jullie yoga oefeningen gericht op de ontwikkeling van peuters en kleuters en ontspannen julllie samen. Deze afwisseling van inspanning en ontspanning brengt een kind in balans. 

Voor de les peuteryoga & kleuteryoga hoef je als ouder geen ervaring met yoga te hebben. Alles gebeurt spelenderwijs en de les draait dan ook vooral om het plezier dat de kinderen ervaren, met elkaar en met de ouders. Er zijn ook kinderen die tijdens de les liever niet met alles meedoen, maar af en toe gewoon lekker willen kijken. Ook dat is prima. Vaak zie je ze dan ineens thuis wel de oefeningen of liedjes nadoen.