Babyspullen huren bij Mr Beetle

Babyspullen huren bij Mr Beetle

Waarom babyspullen kopen als je ze ook kan huren? Bij Mr Beetle huur je schone en veilige babyproducten voor een vast bedrag per maand. Dit is niet alleen duurzaam, maar ook makkelijk.

Huur jouw babyspullen

Elke ouder kent het wel. Met de komst van een baby begint ook de invasie van babyspullen. Een box, co-sleeper, wipstoeltje, badje een campingbedje allemaal babyproducten die je maar kort gebruikt. Sterker nog alle producten rondom een baby en kinderen zijn super tijdelijk!

Vaak worden babyspullen na gebruik jarenlang opgeslagen op zolder of in de schuur. Of met veel moeite en waardeverlies weer verkocht op marktplaats. Het eerste is niet duurzaam en het tweede is vaak gedoe.

Mr Beetle verhuurt babyproducten voor een vast bedrag per maand. Heb je de co-sleeper, box of wipstoel niet meer nodig? Dan stuur je de producten terug en stopt de huurperiode. Alle producten worden gecontroleerd en gereinigd. Zo heb jij dus geen gedoe met het verkopen en opslaan van spullen en maken wij een volgend gezin blij.

Lees meer over het concept

De voordelen van het huren van babyspullen

Wist je dat je wel 30-50% kan besparen op jouw babyuitzet door babyspullen te huren? Bij Mr Beetle betaal je een vast bedrag per maand en alleen voor de maanden dat je het babyproduct gebruikt. Zo heb je ook geen hoge investeringskosten vooraf. Daarnaast bespaar jij tijd, je hebt namelijk geen gedoe meer met (ver)kopen en ophalen van kinderspullen. En last but not least bespaar je grondstoffen en co2 uitstoot en draag je bij aan een duurzame wereld.

Bestel jouw babyuitzet

Ons aanbod

  • Prachtige stijlvolle schone en veilige babyproducten
  • Duurzaam alternatief voor kopen
  • Financieel aantrekkelijk, geen investeringen vooraf
  • Meer m2 woonruimte, geen opslagruimte nodig
  • Thuisbezorgd en makkelijk te retourneren