Zwangerschapsyoga, babymassage van Veronique van Veenendaal

Kruislaan 13a, 2131 WB Hooffdorp

Zwangerschapsyoga houdt je fit gedurende je zwangerschap en bereidt je voor op de bevalling. Omdat een zwangerschap en een bevalling veel van je lichaam en geest vragen, kun je wel wat extra ondersteuning gebruiken.

Als ervaren yogadocent helpt Veronique van Veenendaal je graag met deze vragen.

In het geboortecentrum Puur in Hoofddorp en bij kinderopvang Wonderland in Hillegom verzorgt zij lessen in zwangerschapsyoga en babymassage en biedt zij coaching en yoga voor moeders. In prettige groepen of persoonlijke één-op-één sessies werk je aan je eigen veerkracht en de balans van je kindje en je gezin.

Ze geeft naast zwangerschapsyoga ook Shantala babymassage, Hatha yoga voor moeders en coacht zij op een prettige manier jou door je zwangerschap, bevalling of moederschap heen.

Met vertrouwen de bevalling tegemoet

Hoe je zwangerschap verloopt en hoe de bevalling straks gaat, kan niemand je zeggen. Wel kun je je er zo goed mogelijk op voorbereiden. Ik help je daar graag bij. Bijvoorbeeld met zwangerschapsyoga. Yoga helpt je je lichaam soepel en vitaal te houden. Je wordt je beter bewust van je lichaam en je gevoelens.

Shantala babymassage voor meer veerkracht

En dan is je kindje er. De enige taal die het spreekt is lichaamstaal. Aan jou de soms moeilijke opgave om aan te voelen wat je kindje nodig heeft. Shantala babymassage kan je daar goed bij helpen. Deze massagevorm zorgt voor een regelmatiger slaappatroon, een betere spijsvertering en een groter besef van geborgenheid.

Laad jezelf op met nieuwe energie

Als moeder rust er een grote verantwoordelijkheid op je schouders. Tijd voor jezelf schiet er vaak bij in. Met de lessen Hatha yoga creëer je echt een moment voor jezelf. Zo kun je je ook morgen weer vol energie toeleggen op je moederschap.