FanWork Musicals

Fanwork Musicals gelooft dat ieder kind zich kan ontwikkelen tot een zelfverzekerd persoon. Daarom geven de  docenten iedere leerling de persoonlijke aandacht die hij of zij nodig heeft.De jongens en meiden worden aangemoedigd om hun eigen talenten en sterke eigenschappen te leren kennen én deze te ontwikkelen.

Focus op zelfvertrouwen

FanWork Musicals focust op de ontwikkeling van het zelfvertrouwen van de kinderen. Dansen, zingen en toneelspelen is ons middel om het beste uit jouw kind te halen. Ook is het belangrijk dat kinderen zichzelf, maar ook andere, accepteren en waarderen. Bij FanWork Musicals mag je laten zien wie je bent! En waar kan dat beter dan op de plek waar je leert zingen, dansen en acteren?

Naast dat de persoonlijke ontwikkeling, leren jongens en meiden de basis van het musicalvak. Door de combinatie laat FanWork Musicals alle kinderen stralen; van binnen en vanbuiten.

Het hele jaar door gratis proeflessen

FanWork Musicals verzorgt al enkele jaren musicallessen in Haarlem. Iedereen is meer dan welkom om het eerst eens gratis te proberen voordat ze ergens aan vast zitten.

‘Om te zorgen dat een kind zich kan ontwikkelen is het allereerst belangrijk dat het zich op zijn gemak voelt’ vertelt directeur Wouter. Hij gaat verder: ‘Daarom doen kinderen bij ons altijd eerst een gratis proefles, zodat ze zonder enkele verplichtingen kunnen ondervinden of ze zich prettig voelen in de groep en bij de docent’.

Musicallessen vanaf 4 jaar en tot 21 jaar

De musicallessen worden gegeven op woensdag en zaterdag. Er zijn verschillende groepen, dus kinderen zitten altijd met leeftijdsgenootjes in een groep. Er zijn al lessen voor kinderen uit groep 1/2!