Komt je kind niet lekker mee op school, omdat hij/zij snel is afgedwaald en in zijn eigen wereld zit? Heeft hij/zij moeite met lezen en/of rekenen? Of kan je kind meer zelfvertrouwen en weerbaarheid gebruiken?

Neem dan eens een kijkje op L+, aandacht voor leren.

Wie is Lieke Sleper:

Lieke is opgeleid als beelddenk coach, Rots&water trainer en leerkracht.

Lieke heeft haar praktijk L+ opgezet met een missie; kinderen vertrouwen geven in zichzelf en hun persoonlijke leerstijl. Ze begeleid de kinderen in groepen of individueel en plant eerst altijd een kennismakingsgesprek in. In dit gesprek stemt ze met ouder(s) en kind af welke training je kind zal volgen, aangepast op je kind.

“veiligheid en vertrouwen:dé basisvoorwaarden voor verdere ontwikkeling en het vinden van een persoonlijke weg!”

De trainingen:

Beelddenken:

Het woord zegt het eigenlijk al: denken in beelden. Een echte beelddenker denkt bij het woord FIETS aan een plaatje van een fiets en ziet niet de letters F-I-E-T-S. Dit is één van de kenmerken waaraan je een beelddenker kan herkennen, maar er zijn er meer. Voor deze groep leerlingen biedt L+ de training, ‘Beelddenken’. De leerlingen leren in deze training de informatie om te zetten naar hun eigen leerstijl (visueel). Ook kinderen met Dyslexie, AD(H)D of autisme kunnen hier veel baat bij hebben. Na het volgen van deze training kan een leerling deze leermethode ook op school gebruiken.

Rots&Water:

Deze training zorgt voor meer zelfvertrouwen en meer weerbaarheid. ‘Rots & Water’ is een psychofysieke methode waarbij leerlingen leren op een speelse manier stevig in hun schoenen te staan. Rots staat voor kracht. Water staat voor rust.

Zenpower:

Deze training, opgezet voor basisscholen, is een combinatie tussen yoga en rots&water