Welkom bij Kindercoach Goedgemutst!

Ik ben Cathalijne Roddenhof, de trotse eigenaar van deze kindercoach praktijk voor grote en kleine meiden in Haarlem-Oost.

  • Ik ben 9-specialist

Ik heb mij gespecialiseerd in het coachen van meiden die zich bevinden in de ontwikkelingsfase van het 9-jarige kind. Dat is een ontwikkelingsfase die alle kinderen doorlopen van 8 t/m 11 jaar. Als juf heb ik altijd de groepen 5 en 6 altijd met veel plezier lesgegeven. Nu coach ik voornamelijk meiden in deze leeftijdscategorie.

Ten eerste omdat ik zelf een meisje ben en thuis een dochter heb (en dus ervaringsdeskundige) en met name omdat ik de vraagstukken die bij deze meisjes spelen herken. Meiden (en hun moeders) komen bij mij langs als ze last hebben van een negatief zelfbeeld, weinig zelfvertrouwen, onzekerheid, faalangst, zich alleen voelen, piekergedachtes hebben….en allerlei andere lichamelijke klachten zoals spanningshoofdpijn en buikpijn.

  • Theekransjes

Ik startte na 20 jaar onderwijs met mijn praktijk in Haarlem-Oost. Ik coach meisjes, informeer en inspireer moeders en professionals en organiseer allerlei workshops. Deze workshops voor meisjes noem ik ‘Theekransjes’. Die organiseer ik voor kleine, grote en hele grote meisjes. Zie de agenda voor alle data.

Een theekransje bestaat uit een (knutsel)activiteit rondom een thema. Dat thema heeft te maken met de ontwikkelingsfase waarin de meiden zitten. Op een ontspannen manier zijn we bezig, delen we ervaringen en bedenken we samen oplossingen. Er word gekeken naar kwaliteiten, mogelijkheden en ontwikkelkansen van de meiden. Ze gaan na een theekransje goedgemutst naar huis.

  • Coaching

De coachingsessies sluiten ook aan op de ontwikkelingsfase en worden in overleg met uw dochter gevuld. Ze worden ingepland als een traject. Kindercoaching is laagdrempelig en kortdurend. Met 3 a 4 sessie komt uw dochter een heel eind op weg om zichzelf te helpen. Het traject begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om nader kennis te maken en om te kijken of mijn aanbod bij de hulpvraag past. Daarna gaan we aan de slag. Op www.kindercoachgoedgemutst.nl staat meer informatie over de trajecten, theekransjes en verschillende materialen en werkvormen die gebruikt (kunnen) worden.

Ik zie je dochter graag! Ze is van harte welkom bij een theekransje om eens te ervaren hoe het is om in kleine gezelschap te kletsen over de dingen die spelen…. Het delen en herkennen van zorgen, zorgt al voor een onbewust proces tot helen ♥ Heerlijk toch! En mocht er meer tijd nodig zijn, meer individuele aandacht, dan kunnen we altijd kijken of een coaching traject iets voor haar is.

Met goedgemutste groeten,

             Cathalijne Roddenhof