Op 10 November 2020 lanceert Perfect Earth het eerste nummer van haar nieuwe tijdschrift.

Perfect Earth is een combinatie van tijdschrift en doeboek. Het bevat 40 pagina’s aan puzzels, quizzen, weetjes, moppen, kleurplaten, stripverhalen en informatie over dieren en hun natuurlijke leefomgeving. Alles rijk geïllustreerd door striptekenaar Bart den Heeten.

Wat bevindt zich in elk tijdschrift:

  • Elk nummer komt met een uniek bordspel 
  • Iedere editie van het tijdschrift belicht een specifiek natuurgebied. Als eerste komt het Amazone regenwoud aan bod, inclusief de uitdagingen die daar spelen op het gebied van ontbossing.
  • Iedere editie wordt gepresenteerd door een lokale hoofdpersoon die de lezer over de bijzonderheden uit de regio verteld. Jabuti woont in het Amazone regenwoud en weet als geen ander welke dieren daar leven en wat de bedreigingen zijn voor zijn thuis.

Toekomstige edities:

Ieder tijdschrift zal een ander natuurgebied belichten, zoals het Great Barrier Reef, de Serengeti en de Noordpool. Daarin wordt ingegaan op koraalsterfte, plastic soep, illegale handel in dieren en opwarming
van de aarde.  

Goed om te weten:

Het tijdschrift wordt gedrukt op 100% gerecycled papier en bevat geen reclame.

Go-Kids korting bij bestelling van het tijdschrift met kortingscode: GOKIDS. Je betaalt dan geen verzendkosten van € 4,40 EN je ontvangt 4 perfect Earth wenskaarten per bestelling cadeau.