Van zingen word je gelukkig

Je legt eventjes verbindingen tussen alle lagen van je zijn: denken, voelen, horen, zien en doen. Als het lekker gaat, valt alles samen. Alles valt samen als je stem gezond is, doet wat jij het opdraagt, en als je repertoire zingt waar je warm van wordt.

Zangschool Hoofddorp gelooft niet in één zangtechniek, ieder mens is en leert immers anders. Techniek is echter wél belangrijk om stemblessures te voorkomen. Daar helpt zangschool Hoofddorp bij.

Tijdens de zanglessen gaan jullie het beste uit jouw stem halen! Dingen als ademhaling, houding, spiergebruik, uitspraak, klankkleur en performance komen allemaal aan bod.
 

Zangles voor kinderen

Staat jouw kindje de hele dag te zingen, kom dan eens een keer naar een proefles bij zangschool Hoofddorp. Het is belangrijk dat jouw kind bij een goede gediplomeerde zangdocent terecht komt. Bibian Buil is een gediplomeerde zangdocente die op een speelse manier jouw kind meer zelfvertrouwen geeft en de zangplezier vergroot!

Musicalschool Hoofddorp

Zang, dans en theater voor iedereen! Musicalschool Hoofddorp voor iedereen van 4 t/m 12 jaar. Bij musicalschool Hoofddorp haal je het beste uit jezelf... en je maakt nog heel veel plezier! Onder leiding van topdocenten wordt er gewerkt aan zang, dans en acteren!

Kids voice Koorlessen

Hou jij van zingen en muziek en lijkt het je leuk om samen met leeftijdsgenootjes te zingen? Kom dan bij de Kids Voice koorgroep. In de lessen zingen jullie allerlei leuke en bekende nummers, van mooie ballads tot uptempo pophits, van bijvoorbeeld Adele, Pharrell Williams, Katy Perry, Miss Montreal en andere bekende artiesten. Daarnaast leer je een basis zangtechniek, presentatie en solo én meerstemmig zingen. Je hoeft geen topzanger te zijn om mee te kunnen doen aan deze lessen: belangrijk is vooral dat je het leuk vindt om te zingen!

Demo opname

Bij Zangstudio Hoofddorp kun je ook voor weinig geld een leuke opname maken. Leuk voor een jubileumfeestje, vrijgezelle feestje, kinderfeestje of gewoon, omdat je het leuk vind. Wie weet ga je wel met anderen een band starten!

Verjaardagspartijtje

Ben je op zoek naar een spectaculair en uniek kinderfeestje? Boek dan een kinderfeestje bij zangschool Hoofddorp, waarbij de kinderen een eigen cd opnemen en eventueel zelfs een eigen videoclip! Ook leuk om als cadeau voor het huwelijksfeest te geven aan opa & oma!