Maak en kies je eigen Cuddle Bear knuffel 

In de bearshop zijn 25 verschillende knuffel vriendjes. Naast beren zijn er ook aapjes, konijnen, trollen, eenhoorns, nijlpaarden, giraffen, dino's en lammetjes om helemaal zelf te maken.

Adoptie papieren:

Alle knuffel vriendjes hebben hun eigen naam en zijn klaar om geadopteerd te worden. Bij een adoptie horen natuurlijk ook echte adoptiepapieren. Deze papieren worden met jouw knuffel toegestuurd. Natuurlijk mag jij als nieuwe knuffelouder je knuffel anders noemen.
 

Bouwpakket:

In de bearshop is elke knuffel als bouwpakket te koop. Maar er zullen ook kant en klare knuffels in deze shop komen op een later moment. Het bouwpakket is een belevenis op zich. De bedoeling is om de lege knuffel zelf te vullen met fluf. En het belangrijkste is het warme hart van de knuffel. 

Geboorteplan: 

Bij het bouwpakket van de knuffel zit ook een geboorteverhaal. Hier staat stap voor stap hoe de knuffel op magische wijze is gemaakt en geboren gaat worden. 

Accessoires en knuffel outfits:

Cuddlebear heeft voor je knuffel vriendjes de leukste en meest trendy kleertjes, outfits en accessoires. Zo leuk om je knuffel aan te kleden of steeds te verkleden. Zoek je een vrije tijds outfit voor je beer, een pyjama voor de nacht, een warme sjaal voor de winter of een waar superhelden pak, CuddleBear heeft het op voorraad.

Verzenden of ophalen:

De bearshop verspreidt deze knuffelmagie vanuit 2 locaties namelijk Hoofddorp en Velsen-Noord. Het is natuurlijk ook mogelijk om het knuffel vriendjes bouwpakket via de post te verzenden.