Genieten bij het Kweekcafé in Haarlem.

Midden in één van de twee stadsparken van Haarlem ligt het Kweekcafé.
Hier komt rust samen met gezelligheid, een plek voor jong en oud.
Ook hier vieren wij feest!
Ouders drinken ondertussen een heerlijk kopje koffie of genieten van wat lekkers.

Scrap feestje samen met Creatief Confetti.

Wil je een leuk en origineel feestje geven? Vier dan een scrap-feestje! Maak je eigen robot, monster of fantasiepaleis en neem je creatie aan het einde van dag mee naar huis!

Onder begeleiding leren we de kinderen hoe ze op een leuke manier bewust met afval om kunnen gaan. ieder kind krijgt een mandje met knutselspullen, ze gaan daarna lekker zelf aan de slag.

Ondertussen drinken we heerlijke limonade en snoepen we een heerlijke muffin naar binnen.

Help Professor Kronkel, samen met Creatief Confetti, met het vinden van zijn formule. 

Professor Kronkel heeft zijn dagboek en rariteiten kabinet achtergelaten. Zijn formule om goud te maken is incompleet en wij gaan op zoek naar de ontbrekende ingredienten! Ook de koffer met de formule en sleutel voor het kabinet moeten we nog vinden.

Door middel van de geheimzinnige aanwijzingen in zijn dagboek en de plattegrond die Professor Kronkel heeft achter gelaten gaan we op pad.

We starten met zingen en iedereen krijgt een lekkere muffin en limo. Daarna krijgt iedereen een vergrootglas en gaan we op pad om het mysterie te ontrafelen. Als we alle aanwijzingen hebben opgevolgd is het tijd om ons om te kleden tot jonge professors. Met behulp van poeders en vloeistoffen uit het kabinet gaan we het proefje uitvoeren met de formule van Professor Kronkel. Zal het ons lukken om goud te maken?

Geschikt vanaf 6 jaar.