Klimfeestje bij Sportcentrum De Waterkanten

Sportlaan 21, 2161 VA Lisse

Een avontuurlijk klimfeestje in De Waterkanten
Wil jij het met je feestje hogerop zoeken en kijken wie van jouw vriendjes en vriendinnetjes het snelste omhoog kan klimmen? Dan is een klimfeestje echt iets voor jou!

Onder begeleiding van een ervaren kliminstructeur klimmen de kinderen een uur lang via verschillende klimroutes naar het plafond van het sportcentrum.

Wanneer?
Woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag.

Locatie
Sportcentrum De Waterkanten (Sportlaan 21, Lisse).

Leeftijd
Van 7 t/m 9 jaar: per 2 á 3 kinderen is er één volwassen begeleider nodig i.v.m. het zekeren van de kinderen (veilig laten klimmen).
10 jaar en ouder: kinderen leren elkaar zekeren.

Extra's
Het klimfeestje kan tegen een kleine meerprijs ook gecombineerd worden met recreatief zwemmen (+ € 2,-) en discozwemmen (+ € 3,-). Dit is alleen mogelijk tijdens de openingstijden van het recreatief en het discozwemmen. Tijdens het zwemmen is een A-diploma verplicht.

Opmerkingen
De klimfeestjes zijn te boeken vanaf 6 personen en moeten van tevoren gereserveerd worden i.v.m. de beschikbaarheid van de klimmuur. De ouders betalen niets. De kinderen worden aangeraden om sportief en makkelijke zitten kleding aan te trekken. De kinderen kunnen voor of na het feestje een Jip's Hippomeal OF kliederpatat eten. Bij een Jip's Hippomeal zit het volgende bij ingbegrepen:

  • Jip box
  • patat met saus
  • snack (frikandel, kaassoufflé, kroket of kipnuggets)
  • limonade
  • lolly
  • waterijsje

Bij het 'kliederpatat' vervalt de Jip box en krijgen de kinderen de patat op de tafel geserveerd.

Voor de tarieven kunt u een kijkje nemen in de folder. Klik hier voor de folder van de kinderfeestjes.

Om een kinderpartijtje te reserveren, kunt u telefonisch contact met sportcentrum De Waterkanten in Lisse opnemen door te bellen naar 0252-414488.