(Kinder)feestjes bij FunZone Glow Minigolf Aalsmeer
Oosteinderweg 247c, 1432 AT Aalsmeer

Op zoek naar een origineel en leuk verjaardagsfeest? Kom dan GlowGolf spelen bij FunZone Glow Minigolf Aalsmeer! Jullie starten met speluitleg en dan worden de groepen ingedeeld. Per baan heeft iedereen een eigen kleur golfbal. Daarna de baan op en het golfen kan beginnen.

Heb je witte kleding aan dan ben je goed zichtbaar...en met zwarte kleding aan dan ben jij bijna onzichtbaar.... wat doe je? Voor de echte stoere spelers is er een 3 D bril...dan komen alle tekeningen op de muur recht op je af! Wie is de beste? Wie slaat de ''hole in one''? Na het golfen staan er heerlijke frietjes klaar, met een snack naar keuze en limonade. Hoera Hoera!!

Glow Minigolf party

Glowie's Party ; 15 holes Glow Minigolf inclusief een Glowarmband voor alle spelers. Feestelijk maal in de "Cave" met frietjes, een snack naar keuze en limonade.

Crazy Cave party! voor feestgangers met heel veel energie!

Een uur jumpen op de trampolines van FunZone Trampolinepark Aalsmeer én 15 holes GlowGolf inclusief onbeperkt limonade, Feestmaal; friet met een snack. Jump sokken voor iedereen en een ''come back'' kaart voor alle feestgasten. ( Minimum leeftijd 6 jaar).

Midgetgolfen Aalsmeer, een nieuwe ervaring

FunZone Aalsmeer maakt van minigolf een geheel nieuwe ervaring en deze vind je onder andere in Aalsmeer. Voor kinderen, vrijgezellen, gezinnen en bedrijven geldt dat een feestje gevierd bij FunZone Aalsmeer echt een feest is. Je hebt de keuze uit verschillende soorten arrangementen, zoals GlowGolf in combinatie met een uur bij springen op de trampolines van FunZone Trampolinepark. Natuurlijk kun je ook gewoon een balletje slaan.

Wil jij graag je score meenemen? Dat kan! GlowGolf heeft een digitale score kaart die je als app kunt downloaden op je smartphone. Zo zie je tijdens het spelen op elk moment de tussenstand.

Kom je een balletje slaan?

Indoor midgetgolf in het donker alleen verlicht door blacklight. Een gezellige activiteit voor familie's, vrienden en als gezin! De banen, de obstakels op de banen en de golfballen geven licht waardoor het Oer Hollandse spelletje midgetgolf een heel bijzondere ervaring wordt.

Op deze geheel vernieuwde 15 holes GlowGolf baan sla je af "in het hart van de aarde" tussen de mijnkarretjes, rotspartijen en verborgen schatten. Wij raden je aan online een afslagtijd te reserveren.

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor