Kids Paintballen bij Paintball City Hillegom  

Leidsestraat 187, 2182 DM Hillegom

  Kids paintball

  Wij bieden kinderpaintball aan. Uw kids kunnen bij ons proeven van het echte werk. Bij kids paintball krijgen alle kinderen voor de veiligheid een overall aan en een masker op.

  Om eventuele blauwe plekken te voorkomen wordt gebruik gemaakt van een paintball geweer dat voorzien is van een lagere druk. Door het kinder paintball geweer worden de paintballs met minder snelheid naar elkaar geschoten maar de beleving blijft absoluut hetzelfde.

  Paintball Hillegom heeft het grootste indoor paintballveld van de Benelux met 4500 m2 aan speelveld.  Kids Paintball kan ook ingezet worden bij een kinderfeestje. Kinderpaintball is een echte uitdaging waar nog lang over na gepraat zal worden. Het paintballen met een kinderfeestje kan op elke dag van de week en de paintball leeftijd is vanaf 8 jaar. Op drukke dagen is de kans aanwezig dat de kids samen met een andere groep van dezelfde leeftijd spelen !

   

  Spelvarianten

  • ATTACK & DEFEND: Variant waarbij een kleiner team een vast punt in het speelveld inneemt wat ze moeten verdedigen. Dit team zal worden voorzien van meer paintballs dan hun tegenstanders. De aanvallers moeten proberen door de verdediging heen te komen door alle verdedigers uit te schakelen. Het team wat het andere team uitschakelt is uiteraard de winnaar.
  • CAPTURE THE FLAG: Variant waarbij in elk basisstation een vlag komt te hangen. De bedoeling is dat team A de vlag bij team B veroverd en terugbrengt naar het eigen basisstation. Als de twee vlaggen tegelijkertijd in het eigen basisstation in bezit zijn, wint dat team het spel. Elke speler die geraakt wordt dient onmiddellijk het speelveld te verlaten. Bij deze variant is het van belang dat een team van te voren bepaald wie de verkenning, aanval en verdediging coördineert.
  • ELIMINATION: Ideale variant om het speelveld eens goed te verkennen. De spelers worden in twee teams verdeeld. Deze teams zijn herkenbaar aan de verschillende kleuren linten. Vanuit het basisstation van beide teams moeten de spelers zich over het speelveld verspreiden en kan het spel beginnen. Het team wat als eerste alle spelers van het andere team uitschakelt is de winnaar.
  • LAST MAN STANDING: Variant waarbij de chaos regeert! Geen teams maar ieder voor zich, totale wanorde! Iedereen wordt voorzien van een gelijk aantal paintballs. Het spel is pas over als er nog maar 1 speler over is, The Last Man Standing!
  • PAINT IN THE DARK: Tijdens de donkere uren is het mogelijk om te testen hoeveel spanning en sensatie je aan kunt. Door middel van vele licht effecten, flitseffecten, lasershow, rookmachines, speciale geluidseffecten ervaar je een battle als nooit te voren. Iedere spelvariant is hierin mogelijk.

  Menu

  • Kindermenu: patat, snak, saus, limonade en een ijsje. € 5,50 p.p.
  • Lunch: broodje ham, broodje kaas, melk of jus. € 5,50 p.p.
  • BBQ: BBQ of BBQ de luxe. € 14,50 p.p.

   

  Kinderfeestje met een Limousine

  Jouw kinderfeestje kun je helemaal afmaken door gebracht en gehaald te worden met een limousine die helemaal is omgebouwd tot leger limo.

  Adres

  • Adres: Leidsestraat 187
  • Stad:  Hillegom
  • Land:  Nederland
  • Postcode:  2182 DM