Karten bij Paintball City Hillegom  

Leidsestraat 187, 2182 DM Hillegom

  Crazy Karts XL! 

  Maak kennis met onze CRAZY KART XL!! Een Elektrische kinderkart, ideaal om mee te scheuren en te driften!! Race met je vriendjes en vriendinnetjes over onze vernieuwde en snelle kartbaan en win de race. Deze Crazy Karts XL zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen tussen de 8 en 14 jaar en daarom veilig in gebruik.

  Nu denken jullie wat is driften! Driften is met een auto dwars maar wel gecontroleerd door een bocht scheuren. Dit zie je vaak in films en natuurlijk op het circuit. Een te gekke ervaring!

  Crazy Karten is niet te vergelijken met het gewone karten zoals bij veel kartbanen in Nederland!  Stoer kinderfeestje voor kinderen vanaf 8 jaar!

  Wij zijn de eerste met een indoor Crazy Kartbaan. Kinderen vanaf vanaf 8 jaar (110 cm) mogen al van deze karts gebruik maken. Ideaal voor een stoer en snel kinderfeestje.

  Crazy Karten is ook te combineren met onze andere activiteiten. Zo hebben wij voor u verschillende arrangementen samengesteld voor aantrekkelijke prijzen.

  Combineer je feestje en kom Crazy Karten, paintballen, lasergamen en lekker een patatje eten!

  Arrangement M

  Zoek je actie op je vrije dag? Probeer dan Crazy Karten bij Paintball Hillegom.
   
  1 heat (10 min.) Crazy Karten voor € 7,50,
  2 heats voor € 15,00
  3 heats voor € 20,00


  ARRANGEMENT L

  Is Crazy Karten alleen niet genoeg en zoek je nog meer spanning en sensatie? Kom dan gezellig één heat Crazy Karten (10 min.) en daarna één sessie lasergamen (15 min.) in ons spannende lasergame doolhof.
   
  Arrangement L voor € 17,50 (minimaal 8 personen)


  ARRANGEMENT XL

  Wil je maximaal genieten van wat wij te bieden hebben. Kies dan voor Arrangement XL. Dit arrangement omvat één heat Crazy Karten, één sessie lasergamen en 45 minuten paintballen.
   
  Arrangement XL voor € 30,00 (minimaal 8 personen)

  Adres

  • Adres: Leidsestraat 187
  • Stad:  Hillegom
  • Land:  Nederland
  • Postcode:  2182 DM