BumperballWorld

Bumpball voetbal in Haarlem en omstreken!

Ben je op zoek naar een actief, ludiek en hilarisch kinderfeestje? Dan is bumperball het helemaal! Niets moet en alles mag. Lekker koprollen maken en tegen elkaar jumpen, dat zijn toch de allerleukste acties van de kinderen. De kinderen kunnen zich helemaal uitleven en het kinderfeestje is gegarandeerd één groot feest! Je hoeft niet alleen te voetballen hoor, er worden leuke spelletjes gedaan zoals koprol estafette en schipper mag ik overvaren.

Geheel verzorgd

Het bumperballen wordt geheel verzorgd door een instructeur van BumperballWorld. Als ouder kun je dus onbezorgd toekijken en foto's maken van hoe de kinderen zich vermaken. Geen zorgen over de voorbereiding en opruimen. Wij regelen alles!

Ook bij Slecht weer!

Er zijn meer dan 100 locaties mogelijk in en om Haarlem! Zowel indoor als outdoor locaties bij jou in de buurt, dus je feestje kan altijd door gaan! Regen of geen regen! Voor een binnenlocatie wordt er een vergoeding gevraagd ten behoeve van de zaalhuur.

Hoe werkt het reserveren?

Geef de voorkeur voor locatie, datum en tijd door en Bumperworld maakt een vrijblijvende offerte. Zij denken heel graag met je mee om een perfect kinderfeestje te organiseren. Welke bijzondere wensen je ook hebt, zij maken er iets heel moois van!

 

  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Indoor