Wat een feest met Goochelaar en Jongleur Lars van der Meij

Een goochelaar op jouw partijtje zal jouw vriendjes en vriendinnetjes versteld doen staan van de kunst van vingervlugheid, afleiding en illusie! Haal een echt goochelaar en jongleur in huis met ruime ervaring en oog voor de kleine gasten! Met jaarlijks zo’n 110 optredens, zorgt dat voor een kwalitatief hoogstaande show. Trucs en illusies waar jij en jouw gasten van zullen smullen.

Coronaproof kinderfeestje thuis

Altijd al een keer een kijkje willen hebben achter de schermen van een échte goochelaar? Dit is je kans, niet alleen krijg je een toffe show te zien…maar ook krijg je de fijne kneepjes van het vak uitgelegd. Een goed idee voor een kinderpartijtje of tijdens een familieweekend!

Workshop goochelen voor kinderen

Verbaas je vriendjes, familie, gezin en collega’s van jouw papa en mama op het volgende feestje en boek de Workshop goochelen! Tijdens deze workshop leer je het geheim achter verschillende goocheltrucs, maar dit keer kun je ook vragen stellen die je nooit eerder durfde te stellen. Ook krijg je inzicht in de werkwijze van de goochelaar, waarom doet hij de dingen zoals hij ze doet en wat is de psychologische gedachte daarachter?

Kindershow is een echt partijtje!

De kindershow + workshop met ballonnen duurt totaal 50 minuten. De show begint met een flitsende jongleershow gevolgd door een interactieve, humoristische goochelshow van 30 minuten. Hierbij doet Lars van der Meij allerlei trucs met doeken, balletjes, kaarten en nog veel meer. Daarna worden de kinderen zelf een goochelaar in de workshop waarbij ze trucjes leren met elastiekjes, stiften en speelkaarten die ze ook mee naar huis mogen nemen. Ook is het mogelijk om ballonnen te vouwen in plaats van de goochelworkshop. Hierbij vouwt Lars zwaarden, hondjes, olifantjes en bloemen in de kleuren rood, grijs, groen en geel. Elk kind krijgt in dit geval een ballon mee naar huis. 

  • Duur: 50 minuten
  • Capaciteit: maximaal 20 kinderen
  • Aanbevolen leeftijd: minimaal 5 jaar
  • Extra: workshopmateriaal inbegrepen(stift, elastiekjes en twee speelkaarten), of ballonnen inbegrepen
  • Prijs: ‚ÄčPrijs op aanvraag via formulier(onder aan pagina)

Boek vandaag nog jouw partijtje!