Op verschillende locaties 10, 2011 AL Omgeving Haarlem

Voetballen op je kinderfeestje met Beweegfeestje in Haarlem!

Een voetbalfeestje onder begeleiding van Beweegfeestje, wie wil dat nou niet?! Het is één van de vele sportieve kinderfeestjes van Beweegfeestje, en het kan ook nog overal in Haarlem en omstreken!

Voetballen op je kinderfeestje

Het leukste sportieve partijtje voor de jarige Job. Dit feestje is er voor de echte voetballer! De jarige en zijn vrienden zullen enorm veel leuke, gevarieerde voetbalspelletjes gaan spelen onder topbegeleiding. Natuurlijk sluiten jullie af met de grote Champions League-finale! Wie is de uiteindelijke winnaar?

Liever een andere sport of ander spel, of liever jouw feestje op een mooie buitenlocatie? Alles is mogelijk! Voor alle andere sporten en spellen kun je kijken op de website van Beweegfeestje.

Over Beweegfeestjes van Scopo Atletico

Beweegfeestje maakt van ieder feestje een belevenis! De jarige mag helemaal zelf bepalen hoe zijn of haar feestje eruit komt te zien. Naast een voetbalfeestje is bijna iedere sport of ieder spel mogelijk! De professionele trainers verzorgen het Beweegfeestje met veel enthousiasme en persoonlijke aandacht voor ieder kind. Veiligheid en plezier staan voorop. Bekijk de website van Scopo Atletico voor alle sporten en spellen die ze aanbieden!

Voetbalfeestje in Haarlem boeken?

Wil jij het feestje van je zoon of dochter op een sportieve manier invullen? Neem dan contact op met Beweegfeestje. Zij zullen met ontzettend veel enthousiasme, plezier en ervaring voor een onvergetelijke dag zorgen. Tot snel!

 

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Indoor
  • Outdoor