De leukste knutselfeestjes en partijtjes!

Is jouw zoon of dochter ook zo gek op knutselen? Dan is het Made by Melissa knutselfeestje echt iets voor hem of haar. Een leuke creatieve knutselworkshop van ongeveer anderhalf uur bij jou thuis of op een van onze locaties. Een knutselfeestje is ook leuk op een verjaardag of ander feest. Made by Melissa vermaakt de kinderen anderhalf uur en de papa’s en mama’s kunnen rustig genieten van een borrel.

Wil je dat het feestje langer duurt dan anderhalf uur? Je weet niet wat je moet doen om de kinderen te vermaken?  Er zijn diverse extra opties beschikbaar om je feestje te verlengen.

2 soorten slijm

Weet jij al hoe je de beste slijm maakt? Slijm maken blijft erg populair bij veel kinderen. Met dit knutselfeestje leert Made by Melissa jullie stap voor stap hoe je slijm moet maken, het liefst 2 soorten slijm zoals glitterslijm en fluffyslijm. Wil je andere soorten slijm maken geef dit aan bij je reservering, op verzoek kunnen wij dan ook andere soorten maken. Jullie willen je slijm natuurlijk ook in stijl bewaren dus gaan jullie 2 bewaarpotjes pimpen. We versieren de glazen potjes met stickers, washi tape en glitters.

Tussen het knutselen door drinken we ook nog echte kinderchampagne en eten we een lekker snoepje!!  Wil jij ook een cupcake versieren? Dit kun je extra bij reserveren kijk eens bij de extra opties voor meer leuke opties om jouw feestje compleet te maken.

Dromenvanger maken

Tijdens dit kinderfeestje ga je een dromenvanger maken! Eerst gaan jullie een metalen ring met kleurige tape beplakken of bespannen met mooie kleurtjes lint. Als dat klaar is spannen jullie een draad kriskras over de ring. Je kunt er ook voor kiezen om de binnenkant van vilt te maken, maak er bijvoorbeeld een unicorn van of een ander figuur wat jij leuk vind. Als de ring klaar is gaan jullie leuke dingen voor eronder knutselen. Een leuke vorm naaien en vullen als een klein kussentje, een pompommetje en misschien nog een veertje en een lintje hier en daar? En natuurlijk mogen de kraaltjes en bling bling ook niet ontbreken!

Fantasiefiguur timmeren

Wil jij ook met hamer en spijkers aan de slag tijdens dit hele stoere kinderfeestje? Want timmeren is cool! Met dit feestje gaan jullie aan de slag met hout, spijkers, doppen, deksels en allerlei andere knutsel en restmaterialen die jij maar nodig denkt te hebben om de meest geweldige creatie te maken. Of het nou een auto is, een vliegtuig, een robot of ander poppetje, jij mag timmeren wat je mooi vindt. Je kunt een mooi figuur op een houten blok maken maar ook kun je er voor kiezen om met plankjes hout een werkstuk te maken. Als er nog tijd over is, kunnen we je werkstuk ook gaan schilderen met waterverf.

De allerkleinsten die nog niet goed kunnen timmeren kunnen ook de materialen op het hout plakken om een mooi werkstuk te maken. Als er kinderen jonger dan 6 komen geef dit dan door bij je bestelling dan wordt de activiteit aangepast.

Fotolijsten pimpen met foamklei

In deze workshop gaan we een fotolijstje pimpen met foam klei. Dit doen we niet alleen met foam klei maar ook met verschillende soorten schelpen en glitters om jouw fotolijstje er op zijn mooist uit te laten zien. Je kan met foam klei ook zelf mooie figuurtjes boetseren en op je fotolijstje plakken. Als het lijstje klaar is maak je er een mooie foto van en deze print Made by Melissa direct voor je uit om in het lijstje te doen.

Knotsgekke dieren met foamklei maken

In deze foam klei workshop maak je je lievelingsdieren! Met foam klei, piepschuim balletjes, ijsstokjes, sateprikkers, wiebeloogjes, veren, diamantjes en een beetje fantasie maken jullie de coolste dieren die er zijn. Dit feestje is voor stoere jongens en lieve meiden want iedereen heeft wel een lievelingsdier!!!

LOL surprise schilderen

Tijdens dit feestje maken we jouw favoriete LOL surprise poppetje, Made by Melissa tekent het grotendeels voor op een schilderdoek maar jij kleed jouw pop zelf aan en maakt zelf haar haren!! Zo word ieder poppetje anders. Dus eerst gaan jullie tekenen en daarna komt de acrylverf en de kwasten tevoorschijn. Natuurlijk worden ze mooi in gekleurd in jouw favoriete kleuren!!! Jullie maken een prachtig schilderij welke je mooi op je slaapkamer kunt hangen!!

Nerf targets maken

In deze workshop gaan jullie super vette targets maken. Er is van alles aanwezig om de meest fantastische targets te kunnen maken. Van karton, wc rolletjes, rietjes, sateprikkers, papier en verf.

Als jouw target klaar is gaan jullie ze gelijk uittesten met een paar coole nerf blasters!! En iedereen neemt zijn zelfgemaakte nerf target mee naar huis zodat je er thuis ook mee kan blijven spelen!!

Pancake art

Als eerste gaan jullie pannenkoeken beslag maken. Iedereen maakt zijn eigen portie beslag. Made by Melissa giet dit in de flessen samen met jullie favoriete kleuren kleurstof. Als het beslag klaar is kunnen jullie op de bakplaten de mooiste pannenkoek tekeningen maken. Wie van jullie maakt de mooiste pannenkoeken? Tijdens het bakken zet Made by Melissa jullie op de foto met jullie mooiste pannenkoek en deze fun foto krijg je mee naar huis als herinnering van deze super toffe middag!!

Pimp je spijkerbroek

De kinderen nemen hun eigen spijkbroek mee, We knippen de pijpen van de oude spijkerbroek af dan naaien we de onderkant van de tas dicht met naald en draad, van de oude broekspijp maken we een hengsel om je tas vast te kunnen houden!! Daarna ga je je tas nog helemaal mooi versieren tot hij helemaal naar je zin is!! Je gaat naar huis met een super hippe tas.

Servies pimpen

Jullie gaan aan de slag met porseleinstiften en porseleinverf. Voor de jongere kinderen worden er stickers met hun naam geplakt op het bordje. Hieromheen kunnen ze schilderen en voor het afbakken haalt Made by Melissa de naamstickers weg en dan blijft jouw naam zichtbaar op je bordje. Kinderen vanaf 7 jaar kunnen aan de slag met tekeningen, je kunt bestaande plaatjes met carbon papier op je bordje zetten, Made by Melissa neemt de leukste plaatjes mee in diverse thema’s. Maar het is nog leuker als jij zelf eerst je tekening maakt met porseleinstift en hem daarna beschilderd met porseleinverf.

Knotsgekke dieren schilderen

Ik teken jouw favoriete dier op canvas en jij gaat deze op je mooist beschilderen met acrylverf in jouw lievelingskleuren. Kinderen van 9 jaar en ouder gaan eerst zelf hun lievelingsdier op canvas tekenen. Uiteraard liggen er mooie voorbeelden op tafel.

Shadow painting

Shadow Painting is een hele leuke en simpele manier van schilderen met een verf op waterbasis. Vooraf maakt Made by Melissa de tekening op het schildersdoek. Met een liner kan deze mooi ingekleurd worden. Als de verf droog is halen we de vinyl weg en blijft er een mooie witte rand over in je tekening. Doordat het schilderij is voorgetekend is dit feestje al geschikt voor de allerkleinsten!

Slippers pimpen

Wil jij deze zomer ook de blits maken met jouw coole gepimpte slippers? Deze slippers zijn echt een eyecatcher op het strand deze zomer!!

Made by Melissa heeft allerlei moois om van je slippers iets hips te maken: mooie bloemetjes, kraaltjes, lintjes en bling bling Je kunt alles gebruiken wat je nodig hebt. En heb je nog tijd over maak jij nog een mooi enkelbandje van kralen!!

Spaarpotjes pimpen met foam klei

In deze workshop gaan jullie een spaarpotje pimpen met foam klei. Er zijn stoere spaarpotjes voor jongens en voor meiden. Met foam klei gaan jullie deze mooi versieren, mooie figuurtjes boetseren voor op de spaarpotjes en om hem af te maken kan je hem versieren met diamantjes of schelpen. Wil je een feestje in een speciaal thema geef dit dan door bij je bestelling, ik kan spaarpotjes meenemen in elk gewenst thema bijvoorbeeld: auto’s, eenhoorns, dino’s noem maar op!

De klei droogt in de buitenlucht en hoeft dus niet te worden gebakken in een oven.

Squishies pimpen

Made by Melissa maakt de Squishy en jij mag hem mooi pimpen met speciale verf. Eerst doe je een paar laagjes verf erop, tussendoor klein beetje drogen en om hem af te maken kun je er mooie bolletjes en streepjes opzetten en misschien een gezichtje. Met deze verf kan je een 3D-effect op de squishy maken. Jij bepaalt zelf hoe je squishy gaat worden want we hebben verf in alle kleuren van de regenboog.

StringArt4kids

Tijdens dit kinderfeestje ga je een spijkerplankje maken. Eerst kies je een patroon uit wat je leuk vindt, bijvoorbeeld een ster, bloem, hart, pokémon, minecraft of robot. Wil jij je feestje in een bepaald thema? Dat kan, dan maakt Made by Melissa speciaal voor jou patronen in dat thema! Je mag uiteraard ook zelf een ontwerp maken. Eerst gaan jullie de randen betimmeren met spijkers, als dat klaar is, gaan jullie de spijkers omwikkelen met draad. Daarna kan het plankje beschilderd worden.

T-shirt pimpen

Made by Melissa neemt restjes flex mee in verschillende kleuren. Van flex kunnen jullie mooie figuren knippen, deze kun je zelf tekenen of met behulp van sjablonen. Ook neemt Made by Melissa verschillende stofjes mee met vliesofix en ook dit kunnen jullie op het shirt drukken. Met een echte pers bedrukken wij jouw zelfgemaakte figuren op het shirt en met textielstiften maak jij je ontwerp helemaal af.

Telefoonhoesjes pimpen

Wat is dit leuk zeg, telefoonhoesjes pimpen!! Aangezien de telefoon niet meer is weg te denken bij 10/11 jarigen is dit een superleuk kinderfeestje! Met strijkkralen, foam, vilt, glitters etc. pimp je je telefoon helemaal hip.

Kinderschampagne en wat lekkers

Tussen het knutselen door drinken jullie ook nog echte kinderchampagne en eten jullie een lekker snoepje!!  Wil jij ook een cupcake versieren? Dit kun je extra bij reserveren kijk eens bij de extra opties voor meer leuke opties om jouw feestje compleet te maken.