Feest in de natuur samen met Bosw8er en al je vriendjes en vriendinnetjes.

Ben je bijna jarig? En ben je gek op de natuur? Dan is het tijd voor een kinderfeestje met Evert-Jan van Bosw8er! Echte avonturen beleven in de natuur. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes. Op avontuur de natuur in, al spelend ontdekken kinderen van alles in de natuur. De Bosw8er breng ze naar en langs spannende locaties en laat ze zelf dingen vinden en ontdekken. We behandelen een aantal planten, ontdekken beestjes en vinden poep. Hieronder vind je een overzicht van de kinderpartijtjes:

Juniorbosw8er is een leuk partijtje

Juniorbosw8er is een 1,5 uur durende natuurbeleving, gericht op de nieuwsgierigheid van het kind. De kinderen gaan planten ontdekken en eten. Allerlei beestjes zoeken en klimmen in een boom.

De verhalenstok

Al wandelend gaan jullie op zoek naar een passende stok. Daarnaast verzamelen jullie alles wat jullie leuk vinden en wat jullie boeit. Terug uit het bos mogen jullie de stok versieren met de gevonden spullen en hebben jullie voor thuis een prachtig natuurbelevingsverhaal.

 

Ik zie, ik zie….ik zie jou niet!

Een heerlijke natuurbeleving voor kinderen vanaf 6 jaar die volledig in het teken staat van camouflage. Kinderen leren waarom, hoe en welke dieren erg goed zijn in camoufleren. En ja, logischerwijs gaan we dat nadoen. Nu maar hopen dat de ouders/verzorgers, de kinderen kunnen vinden. Want wat zijn ze goed gecamoufleerd!

 

Na afloop ontvangen ze een echt Juniorbosw8er-diploma! Ideaal voor een kinderfeestje!

Juniorbosw8er survival (binnenkort beschikbaar!)

De kinderen leren en ontdekken hoe je zou kunnen overleven in de natuur.

Stel je bent verdwaald, geen mobiel en je weet dat het zeer snel donker gaat worden. Je zal dus de nacht moeten doorbrengen in het bos. Maar hoe zorg je er dan voor dat je veilig bent en warm blijft? Het wordt een race tegen de ‘klok’  Een spannend avontuur met een leerzaam karakter en hardwerkende kinderen.