Restaurant Meneer Frans in Haarlem
Klein Heiligland 8, 2011 EG Haarlem

Meneer Frans siert sinds de lente van 2014 hartje Haarlem met een trendy horeca gelegenheid. Een shop-in-shop in het monumentale pand van Van Duivenboden Interieur. 

Aan de Gedempte Oude Gracht

Een ideale plek voor koffie, lunch of een taartje tijdens bijvoorbeeld een dagje shoppen. Het meest verrassende zijn de verschillende ruimtes. De ene lekker over the top in barok stijl, de andere met grote bar, stoer hout en verschillende tafeltjes.

Binnentuin

En dan natuurlijk die heerlijke binnentuin. waar je van vroeg in de lente tot laat in de herfst kunt genieten van koffie, ontbijt, lunch en/of uitgebreide borrel. Zelfs op regenachtige dagen zit je hier comfortabel onder grote parasols met terrasverwarming!

De ingang van Meneer Frans zit trouwens aan de zijkant, Klein Heiligland 8. Ze delen het enorme pand met onder andere woonwinkel Pand 10 en sportwinkel Sports ‘N Styles.

Je vind bij Meneer Frans ontbijtgerechten, huisgemaakte taarten, salades, Flammkuchen uit de Elzas en andere hartige biologische lekkernijen. Ze zijn geopend tijdens de reguliere winkel-openingstijden, maar ook te huren voor een (familie)feest.

Meer weten?

  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor