Lekker pannenkoeken eten bij Restaurant de Vogelensangh

Restaurant de Vogelensangh is, met meer dan alleen pannenkoeken, een heerlijke plek waar jong en oud zich snel thuis voelen. Met een diversiteit aan heerlijke, ambachtelijk gebakken pannenkoeken, vlees- en visgerechten en nog zoveel meer ben je hier dagelijks meer dan welkom. Terwijl de kinderen kleuren of spelen in de kinderhoek kun je genieten van de gastvrijheid.

Kom het zelf ervaren!

Pannenkoekenrestaurant de Vogelensangh heeft een speciale kinderhoek en een leuke spelletjes kast. Als je een cadeaupannenkoek bestelt kan je uit deze kast een leuk spelletje kiezen. Is dat niet ontzettend gaaf!

Cadeaupannenkoeken

Speciaal voor de kleinste gasten serveert restaurant de Vogelensangh verschillende cadeaupannenkoeken. De kinderpannenkoek naturel wordt met een cadeau naar keuze uitgeserveerd. 

De kids kunnen uiteraard zelf de pannenkoek versieren met stroop en poedersuiker. Bij het samenstellen van de cadeaus is er rekening gehouden met voorkeur en budget. Vraag aan de bediening naar deze speciale kinderkaart.

In dit gezellige familierestaurant kun je prima terecht met je baby, want in het dames toilet is er een opklapbare verschoontafel aanwezig.

Kinderfeestjes

Je kunt natuurlijk ook gezellig jouw partijtje vieren bij restaurant Vogelensangh. De tafel wordt feestelijk voor jullie gedekt en de jarige mag op de versierde stoel gaan zitten. Er wordt een speciaal programma opgesteld, waarbij het thema steeds wisselt. Kies een leuk thema en het wordt gegarandeerd een geslaagd feest.

Kindvriendelijk restaurant in de duinen in Vogelenzang

Restaurant de Vogelensangh is, met meer dan alleen pannenkoeken, een beleving midden in de duinrijke omgeving van de gemeente Bloemendaal. Graag verwelkomen zij jullie in hun familie restaurant op deze prachtige locatie.

Met twee zonnige terrassen en een gezellige, sfeervolle inrichting zul je je snel thuis voelen. Gastvrijheid en een vriendelijke lach mogen daarbij zeker niet ontbreken. Met een diversiteit aan heerlijke pannenkoeken, vlees- en visgerechten en nog zoveel meer houden ze rekening met zowel de jongere als oudere gast.

 

  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor