Genieten van een lekker drankje met wat lekkers in de grote koffiehoek van tuincentrum de Oosteinde Hillegom
Zandlaan 22, 2181 HS Hillegom

Heerlijk even genieten op het koffieterras van een drankje en een lekker hapje eten bij Tuincentrum de Oosteinde in Hillegom, terwijl de kids hun gang kunnen gaan bij de kinderboerderij met speelweide. 

Kom dieren aaien en ontspannen op het terras van Tuincentrum De Oosteinde in Hillegom

De kids kunnen genieten van de twee hangbuikzwijntjes Brammetje en Binky. Zij zijn vanaf dag één al populair op de kinderboerderij. 

Tevens is er een grote tuin aangelegd met een grote hoek met fruitbomen, kruiden en groenten en een vlinder- / bijentuin met daartussenin houten speeltoestellen waar de kids zich lekker kunnen uitleven. 

Zelfs met regenachtig weer kun je nog heerlijk loungen in de luxe loungemeubelen die onder een grote veranda van 9 meter breed staan met uitzicht op de dieren. 

Kom naar Tuincentrum de Oosteinde in Hillegom met de kids en ze kunnen heerlijk genieten van de dieren, het buiten zijn en het buiten leven.

Leuke groene activiteiten voor de kinderen

De tuin- of balkontafel versieren

Laat de kinderen op de tuin- of balkontafel een mooie compositie maken van pompoenen, (sier)kalebassen of mini-sierfruit op tafel. Daaruit heb je nu ruime keuze in tuincentrum Oosteinde. Zet er windlichten met kaarsen bij of kies een leuk lichtsnoer om samen rond de tafel te draperen. Ook kun je in ons tuincentrum Oosteinde kijken naar figuurtjes als kabouters, paddenstoelen, uilen, eekhoorns en andere bosfiguren om de tafel mee op te fleuren. Laat de kids de terracottapotten met herfstbloeiers vrolijk beschilderen.

Voorjaarsbollen planten

Beleef samen met de (klein)kinderen alvast de nodige voorpret door voorjaarsbollen te planten. Oktober en november zijn daar de aangewezen maanden voor. Je kunt de bollen niet alleen in de tuin, maar ook in potten planten. In tuincentrum Oosteinde heb je nu ruime keuze uit krokussen, sneeuwklokjes, tulpen, narcissen en nog veel meer vrolijke voorjaarsbloeiers. 

Voer de vogels

Zodra het kouder wordt kunnen de vogels wel wat extra voer gebruiken. Je kunt kant-en-klare voederschalen en -silo’s kopen, maar bijvoorbeeld ook samen met je kinderen een slinger van doppinda’s maken.

  • Leeftijd 0 - 1
  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor