Familierestaurant De Beren in Hoofddorp
Raadhuisplein 3, 2132 TZ Hoofddorp

Familierestaurant De Beren Hoofddorp bevindt zich in het centrum aan het Raadhuisplein naast het Cultuurgebouw met onder andere Schouwburg De Meerse. Het is dé locatie voor het hele gezin, waar je heerlijk kunt lunchen, dineren met je kinderen of lekker kan genieten van een hapje en een drankje aan de sfeervolle bar of in een van hun sfeervolle zithoekjes.

Meer info ►

Restaurant De Beren Hoofddorp in Haarlemmermeer

Uit eten in Haarlemmermeer? Restaurant Restaurant De Beren Hoofddorp bevindt zich in Haarlemmermeer en is gelegen in prachtige provincie Noord-Holland. Ben je toevallig in de buurt van Haarlemmermeer, kom dan gerust eens langs bij Restaurant De Beren Hoofddorp op adres Raadhuisplein 3, Hoofddorp. 

Bij binnenkomst een kleurplaat

Bij binnenkomst krijgt ieder kind een leuke kleurplaat. Hier staan ook meteen de kindermenu’s op met voor ieder wat wils. Er zijn zelfs baby- en peutermenu’s. 

Kindvriendelijke gerechten voor kinderen in Hoofddorp

Er is genoeg keuze voor de kinderen. Denk aan lunchgerechten zoals: een uitsmijter, omelet, tosti's, soep en burgers. En voor het diner is er een speciaal kindermenu met o.a. kip nuggets, kroketten, frikandellen, patatjes, pasta, sate en burgers. En uiteraard kunnen de oudere kids ook prima van de 'grote' kaart bestellen.

IJs in Beren bekers speciaal voor kinderen

Ben je klaar met eten en toe aan het dessert? Speciaal voor de kids serveren De Beren in Hoofddorp heerlijk ijs in Berenijsbekers die je na het eten mee naar huis mag nemen!

Dare to Share

De hele tafel vol met de lekkerste gerechten en gewoon de hele avond volop genieten! Dat is precies de bedoeling van de Dare to Share arrangement van De Beren. Beginnen jullie met de klassieke loaded nachos? Of verlekkeren jullie je op de loaded sweet potato? Hou je vooral niet in en laat je lekker gaan!

De Beren

De keten van restaurants en bezorgrestaurants, staat vooral bekend om haar kwalitatieve royale gerechten voor een vriendelijke prijs en werd in 2016 uitgeroepen tot het meest sympathieke horecamerk van Nederland. De Beren startte in 1984 met de opening van een eetcafé op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels in het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met filialen in de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Flevoland en Gelderland. De horecaketen zal de komende jaren steeds vaker opduiken in het Nederlandse straatbeeld. 

De Beren cadeaukaart

Geef een geweldige Berenbeleving cadeau! Met deze cadeaukaart bezorg je iemand een fantastische avond bij De Beren óf gewoon lekker thuis op de bank. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb jij een cadeaukaart ontvangen? Lees dan hier snel verder.

De Beren Delivery - Takeaway

Het is nu ook bij restaurant De eren in Hoofddorp mogelijk om jouw favoriete Berengerechten af te halen of thuis te laten bezorgen! 

  • Leeftijd 0 - 1
  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor