Heerlijk ontspannen, een fanatiek baantje trekken of meedoen met één van de aquasporten? Bij zwembad De Heerenduinen kan het allemaal.

Voor de allerkleinsten is er een peuterbad met glijbaan en waterspeeltafel. In het recreatiebad kunt u heerlijk relaxen in de Hot-whirlpool van 35° C . Zomers openen we de deuren naar buiten en kunt u gebruik maken van de buitenbaden met ruime ligweide met o.a. tafeltennistafel en beachvolleybalveld.


Interactieve glijbaan

Zwembad De Heerenduinen heeft een nieuwe glijbaan sensatie, de iSlide.

Glij zo snel mogelijk naar beneden, nog even lachen voor je uit de glijbaan komt en bekijk je eigen actiefoto op het scherm in de zaal!!

Op het scherm bij de glijbaan kan je zien hoe snel je naar beneden bent gegleden en je foto wordt getoond. Via een tablet bij het recreatiebad kan je de foto naar jezelf e-mailen, en daarna plaatsen op Social Media. De foto's bevinden zich niet op internet en blijven maximaal 1 dag beschikbaar om te mailen.

Discozwemmen

Iedere 2e en 4e vrijdag van de maand (september t/m mei) is er discozwemmen in het recreatiebad van zwembad de Heerenduinen voor de jeugd t/m 14 jaar.

Van 18.15 t/m 21.00 uur draait onze DJ muziek voor de jeugd. Uiteraard horen bij een echte disco ook de nodige licht effecten, hierin wordt o.a. voorzien door lasers en gekleurde lampen.

Dus ben je tussen de 6 en 14 jaar en wil je volledig uit je dak gaan op muziek van deze tijd en lekker zwemmen, kom dan op de vrijdag naar onze disco.