De Landyn heeft buiten het telen van groente en verkoop via de boerderij-winkel, ook een maatschappelijke functie. Het vele werk wordt gedaan door ongeveer 20 medewerkers, waarbij de liefde voor de natuur samengaat met de zorg voor mensen. Zowel vaste krachten, vrijwilligers, stagiaires, als mensen die arbeidsritme willen op doen, of extra begeleiding en zorg nodig hebben, vinden hier hun plek.

Naast dat er geproduceerd moet worden en het bedrijf moet draaien, is er altijd ruimte voor gezelligheid en een ontspannen sfeer. De zorgboerderij is aangesloten bij de organisatie Landzijde.

Biologische groente pakketten

Naast verkoop van onze producten in de boerderijwinkel, kun je ook wekelijks een groente pakket bij ze bestellen. Als je nog niet bekend bent met de Landyn, raden we je altijd aan om eerst een keer bij ze in de boerderijwinkel langs te komen. Dan heb je een beter idee van het aanbod.

Schoolklas

Regelmatig komt een schoolklas onze boerderij bezoeken. Het doel is om de kinderen met hun hoofd (kennis vergaren), handen (ervaren) en hun hart (beleven) te laten werken.

Dit doen we door wat theorie te geven, hen zelf te laten werken op het land en in de keuken en hierbij alle zintuigen in te zetten (zien, horen, voelen, ruiken en proeven).

Daarna worden er groenten geoogst en gezamenlijk klaargemaakt en opgegeten.