Theater Ukkie van Puckie

Ukkie van Puckie geeft theaterworkshops in de Kweektuin in Haarlem. Puck van Ukkie van Puckie verzorgt theaterworkshop, helpt bij kinderfeestjes en past ook op bij gezinnen. Hoe fantastisch is dat! Plezier van de kinderen staat op nummer 1! Ukkie van Puck vindt het heel erg belangrijk dat kinderen helemaal zichzelf kunnen en mogen zijn. Spelenderwijs leren de kinderen zich op verschillende manieren uiten en bewegen, waardoor ze nog beter in hun vel zitten en zich nog beter leren uiten.

Lekker dansen met Ukkie van Puckie

Bij de dansworkshops van Ukkie van Puckie wordt er ingespeeld op de fantasie van kinderen. Jullie beleven al dansend een avontuur waar emotie, tijd, ruimte en kracht een grote rol spelen. Ieder kind ontwikkeld zijn eigen danstaal. De danspassen zijn minder vastgelegd en de bewegingen ontstaan vanuit de muziek en vanuit de kinderen.

Coole sportworkshops met Ukkie van Puckie

Juidend en met een lach naar Ukkie van Puckie! Dat is waar Puck het allemaal voor doet. De kinderen moeten iets nieuws en verrassend beleven. Iets ontdekken, ervaren en vooral enthousiast thuis komen! Daarom organiseert Puck graag leuke, coole en inspirerende sportworkshops en beweegprojecten die bij de kinderen past.

Theater workshops & Kinderfeestjes

Hoera! Er is een feestje! Maar je hebt helemaal geen creativiteit en je hebt hulp nodig! Dan is Puck van Ukkie van Puckie daar om te helpen. Met creatieve ideeën, een enthousiaste sfeer of gewoon wat extra handjes... Ukkie van Puckie houdt van feestjes vieren!

Er worden theaterworkshops gegeven om kinderen te stimuleren in verschillende vormgen van expressie en beweging. De workshops zijn gericht op het gebruik maken van de fantasie, expressie, vrij zijn en het allerbelangrijkste spelplezier! Samen met de kids wordt er een voorstelling gemaakt en opgevoerd door de ouders en genodigden.