Heerlijk klimmen en klauteren

bij Chimpie Champ Aalsmeer, de leukste overdekte speeljungle van Nederland voor kids in de leeftijd van 1 tot 12 jaar. Lekker binnen spelen in de omgeving Aalsmeer is een gegarandeerd succes! Voor de jonge kinderen heeft Chimpie Champ een speelgedeelte op een zachte mat. Voor "de oudere" tot ongeveer 12 jaar zijn er volop speeluitdagingen.

Beklim de 5 meter hoge Mount Chimpie, of klim in de ballenbak om daar lekker te spelen. Daarna lekker hangen in de power tower, en voetjes van de vloer in de disco. 

Je kunt ook een geweldig bouwwerk maken van de grote blokken of je uitleven op de trampolines. 


 

Alles draait om fysieke inspanning

Onder begeleiding kan er worden geknutseld en organiseert Chimpie Champ extra spel- en doe activiteiten.

Leerzame momenten

In samenwerking met onder andere het WNF en de Dierenbescherming zijn er iedere maand nieuwe leerzame "speurtochten". Door de vragen te beantwoorden maakt iedere kind kans op leuke prijzen.

Gratis Peuterjump

Maandag, Dinsdag en donderdagochtend bij entree voor 12:00 uur op wisselende tijden 30 minuten gratis Jump XL peuterjump. 

NIEUW is woensdag en vrijdag 10:00 - 12:00 uur Puppy jump kids tot en met 5 jaar. Kosten zijn € 5,- per kind en alleen onder toezicht van eigen begeleider en na invulling waiver.

Feestje...hoera...jarig!

Vier de ALLER-belangrijkste dag van het jaar in een van partykamers van Chimpie Champ. Bij de entree krijgen jullie een bon voor limonade, snoepjes en een ijsje. Je mag zelf weten wanneer je deze gebruikt. Op de afgesproken tijd roept de Ranger jullie naar de gereserveerde partykamer. De jarige wordt toegezongen, krijgt een cadeautje en jullie gaan lekker smikkelen. Daarna... weer spelen! Voor iedere verjaardagsgast hebben wij een verrassing.

Brasserie Chimpie's Corner

Voor de volwassenen heeft Chimpie Champ een comfortabele zitgelegenheid in de speeljungle nabij de kinderen. Wij bieden verse producten zoals broodjes met div. beleg w.o. hoemoes, verse groene salades, en falafel. Vers gemalen koffie, suikervrije limo (Cool-bear) en div. dranken, snacks en borrelgarnituur. Zij organiseren jaarlijks Kerst- en Paasbrunches voor het hele gezin.

Reserveren of meer informatie?

Alle arrangementen reserveer je bij voorkeur telefonisch. Wil je reserveren, meer weten of liever iemand spreken, neem dan contact op met Chimpiechamp.