Speeltuin Jeugdland in Nieuw-Vennep

Jeugdland Nieuw-Vennep is een speeltuin in een natuurlijke omgeving waar kinderen kunnen spelen, hutten kunnen bouwen en mee kunnen doen aan georganiseerde activiteiten.

Heerlijk veilig buitenspelen bij Jeugdland in Nieuw-Vennep

Jeugdland is een bouw-, speel-, doe- en ontdekplek voor kinderen van alle leeftijden. Op ons grote terrein in Nieuw-Vennep staan verschillende speeltoestellen die uitdagen en laten ontdekken. Je kunt er spelen met water, zand, hout (hutten bouwen) en in het clubhuis kan gespeeld, geknutseld of gelezen worden. Iedere openingsdag organiseren zij een leuke activiteit.

De kinderen zijn de baas bij Jeugdland

Jeugdland is een plek waar kinderen  helemaal zichzelf kunnen zijn. Bij ons is daarom een heleboel mogelijk, maar niets moet. Op Jeugdland zijn de kinderen de baas over hun eigen spel, ontwikkeling, vaardigheden en hut. Dit onder toeziend oog van medewerkers van Jeugdland en van de ouders/begeleiders van kinderen jonger dan 6 jaar. 

Kinderfeestjes

Ben je binnenkort jarig of heb je iets anders te vieren? Kom dan met je vriendjes en vriendinnetjes naar Jeugdland Nieuw-Vennep. Zij hebben een ruim aanbod aan kinderfeestjes.
 

Schoolreisjes en BSO's

Scholen en BSO’s zijn van harte welkom op Jeugdland. Via NMCX bieden wij een uitgebreid aanbod aan NME (Natuur en Milieu Educatie) activiteiten aan. Ook voor een sportdag, uitje of een feestje met de klas of met de hele school is Jeugdland de perfecte locatie.

BSO’s zijn van harte welkom om met een groep te komen spelen en mee te doen aan de dagelijkse activiteit.

Zomervakantie 2022

Ook dit jaar zijn wij in de zomervakantie weer extra open. In week 1 (18 t/m 23 juli) en week 5 en 6 (15 t/m 27 augustus) van de zomervakantie regio Noord zijn we van maandag tot en met zaterdag open van 10.00 tot 17.30.

In week 2 t/m 4 (25 juli tot en met 13 augustus) zijn we open op woensdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.30.

Wil je met de BSO langskomen laat ons dan even weten wanneer, hoe laat en met hoeveel kinderen je komt spelen.

  • Leeftijd 0 - 1
  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor