Westerhoutplein 6, 1943 AA Beverwijk

Brasserie Grand-Café De Smaeckkamer heeft een heuse kinderkamer waar heerlijk gespeeld kan worden met bordspellen, puzzels, poppenhuizen en een heuse treinspeeltafel. 

Dé Natuurspeeltuin in Beverwijk!

Lekker rennen en klimmen. Spelen in de natuur is belangrijk. Het levert geweldige ervaringen op en het is gezond! En de natuur beleven is helemaal niet moeilijk. Door heel Nederland zijn er natuurlijke speelplaatsen, speeltuinen en speelbossen. Hier kunnen kinderen naar hartelust klimmen, rennen, bouwen en experimenteren. Ontdek eens de Natuurspeeltuin van Brasserie Grand-Café De Smaeckkamer. Laat de kinderen lekker spelen, terwijl jij een heerlijk drankje drinkt op het terras.

Kindvriendelijk restaurant

Heb je even genoeg van zo'n mierzoete flens na jullie zoveelste bezoek aan het pannenkoekenhuis en ben je op zoek naar een ander restaurant waar je met een gerust hart je kinderen kan meenemen? Ga eens uit eten met je kinderen bij De Smaeckkamer.

Uiteten gaan met kinderen: zó pak je dat aan

Hartstikke leuk natuurlijk, een hapje eten met z'n allen. Maar om stress en gedoe te voorkomen, is het handig om van te voren wat afspraken te maken met je kinderen. Bijvoorbeeld: dat er niet gegild wordt in het restaurant. Timing is alles: reserveer het liefst een beetje vroeg op de avond, zodat je kinderen nog niet te moe (lees: oervervelend) zijn. Bij De Smaeckkamer is een speciale binnen speelruimte waar ze heerlijk kunnen spelen en tekenen, maar voor de zekerheid kun je deze ook zelf meenemen en... vergeet de iPad en je koptelefoon niet. Niet de meest  pedagogische oplossing wellicht, maar rustig jouw eten kunnen eten is ook wat waard.

Kinderfeestje organiseren in Beverwijk?

Op zoek naar een kinderpartijtje dat net even anders is? De Smaeckkamer bied hele leuke aan, van knutselfeestjes tot aan lekker struinen in de natuur!

Check hier de feestjes

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor