Haarlemse natuur ligt vol virtuele dierenkaarten!

In 2020 heeft Perfect Earth naast haar nieuwe magazine ook een aantal toffe spellen gelanceerd: de mobiele app Perfect Earth Animals 2 en het kaartspel Perfect Earth Explorer. Met deze spellen krijgen (stads)kinderen op jonge leeftijd de kans om een band op te bouwen met de natuur, zodat ze daar op latere leeftijd weloverwogen beslissingen over kunnen nemen. 

Download hier de app

Perfect Earth Animals is een digitale speurtocht

Met Perfect Earth Animals gaan kinderen samen met hun ouders in Nederlandse natuurgebieden virtuele dierenkaarten verzamelen. De kaarten worden verzameld op hun telefoon door naar specifieke locaties in natuurgebieden te navigeren. Via de plattegrond in de app zijn de dichtstbijzijnde dierenkaarten te ontdekken. De dieren die zijn uitgezet binnen de app komen ook daadwerkelijk voor in dat natuurgebied. Zo ontdekken kinderen welke dieren er in hun omgeving leven. Een soort Pokemon GO, maar dan met echte dieren ;-).

Bovendien verdienen ze dierenkaarten voor iedere gewandelde kilometer. Extra fijn: de app bevat géén reclame! 

Natuurgebieden in en rond Haarlem

De natuurgebieden in en rond Haarlem zijn al flink voorzien van dierenkaarten, dus Haarlemmers kunnen al aan de slag met de volledig gratis app, die bovendien geen reclame bevat.

Perfect Earth Explorer Kaartspel 

Naast de app die Perfect Earth heeft ontwikkeld, hebben ze ook een tof kaartspel uitgebracht die je met het gezin kunt spelen (7+). Met dit kaartspel bebossen de spelers hun eigen regenwoud en mogen ze daarin zelf dieren introduceren. De dieren kunnen alleen worden geïntroduceerd in regenwouden waar ze zich thuis voelen en dus moeten die regenwoud kaarten ook wel eerst gespeeld worden. Om het spel extra spannend te maken, bevat het ook nog 12 evenement kaarten voor verrassende ontwikkelingen. Met de korte feitjes die op de dierenkaarten staan vermeld, is dit ook een zeer leerzaam spel voor kinderen. 

10% korting in de webwinkel van Perfect Earth 

Naast het kaartspel biedt Perfect Earth in hun webwinkel ook losse magazines, schoolschriftjes, een verjaardagskalender en meer aan waar je via Go-Kids 10% korting op kunt krijgen! Vul bij je bestelling kortingscode GOKIDS-HAARLEM in en claim direct je 10% korting

Check de shop!

 

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Gratis toegang
  • Eigen eten toegestaan
  • Outdoor