Indoor speeltuin FunZone Aalsmeer
Oosteinderweg 247c, 1432 AT Aalsmeer

Slecht weer? Ga een dagje lekker binnen spelen in Aalsmeer! Kom dan eens spelen bij FunZone Aalsmeer!

Een avontuur voor iedereen

FunZone Speeltuin is anders dan anders, want hier beleef je de leukste avonturen! Je bent aanbeland in het grootste indoor speelparadijs, met leuke attracties en spellen in alle hoeken en gaten. Waar je ook kijkt, bij FunZone zie je overal speelpleinen, elk met hun eigen thema.

Kom je spelen met Okke & Pi

Okke & Pi staan te wachten om met iedereen te spelen en samen op avontuur te gaan. Er is genoeg te doen, zoals klimmen, klauteren, glijden en bouwen. Hier beleef je gegarandeerd een hele dag volop speelplezier!

Maak van je verjaardag een avontuur met Okke & Pi

Vier samen met je vriendjes en vriendinnetjes jouw kinderfeestje in het grootste indoor speelparadijs FunZone Aalsmeer. Ga samen met Okke & Pi op avontuur door te klimmen, klauteren, glijden en bouwen. Daarnaast staat er een gereserveerde tafel voor je klaar en kun je samen met je vriendjes genieten van puur speelplezier. 

Onbeperkt spelen voor groepen

Wil je met je klas, BSO-groep of vereniging op avontuur? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. FunZone Speeltuin biedt de mogelijkheid voor groepsuitjes/schoolreisjes vanaf 20 personen. Er zijn gereserveerde tafels, gratis WiFi en de kinderen kunnen de hele dag onbeperkt spelen. Bij groepen vanaf 20 personen speel je tegen een gereduceerd tarief.

Voor meer informatie of reserveren kun je het contactformulier invullen. 

Het speelparadijs voor jou en je gasten alleen!

FunZone Aalsmeer is buiten openingstijden af te huren voor o.a. familiefeesten, bedrijfsfeesten of verjaardagsfeesten. Vooral voor gezelschappen waarbij veel kinderen aanwezig zullen zijn is een indoor speeltuin de ideale plek. De volwassenen kunnen genieten op ons ruime en gezellige horecaplein terwijl de kinderen zich uitleven op de speeltoestellen. Indien gewenst komt onze mascotte Okke ook nog langs!

 

  • Leeftijd 0 - 1
  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor