Mantelmeeuwpad 4, 1976 CB IJmuiden

Hightide bevindt zich op IJmuiderslag, een authentiek onontdekt surfstrand dat vrijheid uitademt en waar alles mogelijk is. Door de ligging van de pier en het brede strand zijn er vaak golven, waar de relaxte local surfcommunity te vinden is. Door het brede activiteitenstrand hebben wij de mogelijkheid om grootschalige (beach-sport)events te hosten. Wekelijks bieden wij lessen aan in surfen, suppen en kitesurfen.  Honden zijn het hele jaar welkom en er is ruim parkeergelegenheid.

High Tide

Vanuit een stoute, maar lang gekoesterde jongensdroom hebben we met hulp van vrienden en familie in 2016 een plek gecreëerd waar bezoekers zich meteen thuis voelen. Waar nagedacht wordt over het minimaliseren van onze global footprint. Waar family values en waarden zoals sociaal maatschappelijk ondernemen en duurzaamheid in de bedrijfsvoering geen keuze maar een vanzelfsprekendheid is. Waar zoete inval vaste klanten worden.

Meer weten of een les boeken?

Breed activiteitenstrand

We hebben beschikking over een breed activiteitenstrand dat mogelijkheden biedt voor het hosten van grootschalige (beach-sport)events. We bieden wekelijks lessen aan in surfen,  suppen en kitesurfen.

Feesten en uitjes

Ons team creëert met vakmanschap en plezier feesten en uitjes op maat die perfect aansluiten bij de wens van onze klanten, we ont-zorgen van A tot Z. Onze keuken is gespecialiseerd in World-Streetfood, lekker, lokaal ingekocht en puur. Met de biologische menukaart en arrangementen verantwoord genieten.

Meer weten?

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Outdoor