Circus Hakim
Korte Verspronckweg 7-9, 2023 BS Haarlem

Circus Hakim is een creatief activiteitencentrum. 

Er worden workshops, cursussen en voorstellingen gegeven. Daarnaast is het theater te huur voor verschillende doeleinden, denk daarbij aan een voorstelling van de school of vereniging, een bedrijfsfeest of een concert.

Ze hebben een bioscoop, verschillende cursussen en diverse voorstellingen voor grote en kleine mensen.

Voorstellingen

Circus Hakim verzorgt doorlopend voorstellingen voor grote en kleine mensen. De voorstellingen variëren van kindershows tot filmvertoningen en bijv. een Comedy Night.
Circus Hakim is op 10 minuten loopafstand van centraal station Haarlem. Ook is het Circus erg makkelijk bereikbaar met de auto en is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Workshop Filmen bij Filmschool Hakim

De filmschool van Hakim is een leuke en leerzame manier om kinderen de filmwereld te laten beleven. Zij leren de kinderen acteren, verhaal schrijven, camera bedienen, regisseren en monteren.

Dit doet Hakim Traïdia samen met een paar professionele collega’s uit het vak. Één keer per seizoen nodigen ze een bekende acteur/regisseur uit om een masterclass/ workshop te geven en te vertellen over zijn ervaringen in het vak.

Tijdens het filmen krijgen de kinderen tips over hoe ze de scène het beste kunnen spelen. De kinderen mogen ook zelf de filmlocatie bepalen. De filmschool is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar.

  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor