Lekker skiën of snowboarden bij SnowWorld
Heuvelweg 6-8, 1981 LV Velsen-Zuid

Ben jij een echte sneeuwliefhebber? Heerlijk met je ski’s de bergen af of met een snowboard? Kinderen hoeven deze liefhebberij zeker niet in de weg te staan. Ook baby’s, peuters en kleuters kunnen mee op de wintersport. Maar een goede voorbereiding is natuurlijk wel belangrijk!

Meer info & Tickets

Bij SnowWorld Amsterdam ga je helemaal uit je dak in de sneeuw!

Natuurlijk kun je proberen je eigen kindje te leren skiën, maar je kunt ze natuurlijk ook aanmelden voor een les. Zo ben je gezellig samen met anderen kinderen en is het beter voor de veiligheid. Met de andere kinderen samen is het hartstikke gezellig en het is zo veilig.

Het skiën of snowboarden leren ze daarbij spelenderwijs onder poortjes door of door huisjes. De ski en snowboard juffen en meesters van SnowWorld Amsterdam weten heel goed hoe ze met peuters en kleuters om moeten gaan om ze te laten wennen aan die lange latten die alle kanten op glijden.

De MiniClub

Skiën of Snowboarden kan al vanaf 3 jaar bij De MiniClub. Je leert spelenderwijs de eerste beginselen van het skiën of snowboarden. Het is dus een voorbereiding op de eerste lessen. Deze cursus duurt 3 weken, één les per week. SnowWorld Amsterdam zorgt voor de ski's, skischoenen en helmen. Je hebt alleen een skipak en handschoenen nodig.

Proeflessen en ski-, snowboardcursus

Kennismaken met de Wintersport? Volg dan eerst eens een proefles. Op diverse vaste tijdstippen worden proeflessen gegeven. Gedurende een lesuur krijgen de kinderen de basistechnieken van bijvoorbeeld snowboarden, skiën te leren.

Meer Info & Aanmelden =>

Speciaal voor kindertjes met angst

  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor