Reyndersweg 201, 1951 LB Velsen-Noord

Bovenop de duin, met uitzicht over het strand en de kitespot, ligt De HangOut. Door velen betiteld als één van de uniekste strandtenten van Nederland.

Kindvriendelijke standtent

Even bijkomen in de hangmat of afspoelen onder de buitendouche na een duik in zee? Je evenwicht uitdagen op de slackline?! Chillen in een relaxte lounge met goede muziek en de boardsportcultuur waar je van houdt? Je kinderen kunnen heerlijk surfen of kiten tijdens de lessen, terwijl jij geniet van een hapje en een drankje in de zon. Effe ontspannen!

Gave surflessen voor kinderen

Bij Surfschool De Hangout ben je aan het juiste adres om te leren golfsurfen. De surfschool in Wijk aan Zee geven surfles aan alle leeftijden. Kom surfen!

Meer info ►

Op welke leeftijd kan je starten met kitesurfen?

Kinderen kunnen al vanaf zeer jonge leeftijd leren vliegeren. Het water op is pas verstandig vanaf 8 jaar. Meerdere zwemdiploma’s zijn dan wel een vereiste. Daarbij moet het kind ook over voldoende fysieke kracht beschikken. In de praktijk starten de meeste kinderen vanaf 10 jaar.

Voor die tijd kan je kinderen goed voorbereiden op de fun door ze met verschillende kites te laten vliegen en natuurlijk moeten ze de board volledig onder controle hebben. Dus ga eerst eens oefenen tijdens de golfsurflessen. 

Meer info ►

Zomerkamp Waterman dagkamp

Bij het Waterman Kamp zullen jouw kinderen en tieners een programma van 5 dagen volgen. De toekomstige watermannen worden dagelijks van 09:30 – 16:00 vermaakt met de tofste (water)activiteiten. Na een heerlijke dag aan het strand, in de duinen en in zee kunnen jullie de kinderen moe weer ophalen! Wat zullen ze heerlijk slapen! Check onze agenda voor alle data!

 

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Outdoor