Suppen wordt steeds populairder onder volwassenen, maar voor kinderen is dit ook heel leuk om te doen. Er zijn steeds meer kinderen die met een sup board en de sup peddel aan de slag willen. Ga er met het hele gezin op uit en huur bij Paviljoen Loef een Stand up Paddle. Waar je vanaf het Paviljoen over de Mooie Nel en de rivier de Liede komt kan.

Sportief familie uitje

Suppen is gewoon een uitstekende sport voor kinderen. Dus ga er lekker op uit met de hele familie of gezin.

Sup in Haarlem

SUP staat voor Stand Up Paddle en doe je op een Supboard. Dat is een groot surfboard waar je op kunt staan en rond peddelen of zelfs golven op rijden. Suppen neemt wereldwijd razendsnel in populariteit toe. Suppen is super leuk met kleine golven of met vlak water. Suppen is een stuk leuker en actiever dan het eruit ziet en dit ontdekken steeds meer mensen. Suppen met je familie, met je gezin, collega’s of vrienden een leuk en actief uitje. 

Stand up Paddle met kinderen

Stand up Paddle boarden (suppen), is een leuk tochtje vanaf Paviljoen loef over de Mooie Nel, en voor de sportieve familie zelfs de rivier de Liede op. Lekker actief bezig zijn op het water in de natuur. Ga op bezoek bij de Lepelaars in de Liede.

Zwemmen in de Mooie Nel

In de Mooie Nel kun je prima zwemmen. Het zwemwater is van uitstekende kwaliteit.