Groeneweg 71, 1971 NS IJmuiden

'Uit zijn en thuis voelen in de Stadsschouwburg Velsen' dat is het motto van Schouwburg Velsen in IJmuiden. Als theater doen ze er alles aan om jouw gezin een complete dagje uit te bezorgen. Met een goede bereikbaarheid, gratis parkeergelegenheid vlakbij het theater, prima horecafaciliteiten en de leukste en grappigste theatervoorstellingen.

Leuke kindervoorstellingen voor het hele gezin in Stadsschouwburg Velsen in IJmuiden

Rondom deze kindervoorstellingen worden er voor het publiek aantrekkelijke extraatjes als inleidingen, meet & greets en afterparty's georganiseerd.

Bij het theater kun je rekenen op een gastvrije ontvangst, een persoonlijke service en en comfortabele theaterzaal. Met ruim 700 zitplaatsen blijft het aanvoelen als een sfeervolle huiskamer, waar je als familie of gezin je heerlijk thuis voelt en kan genieten naar al het moois op het podium.

Gezellig even wat drinken

Vooraf, in de pauze en na afloop van de voorstelling zijn jullie van harte welkom in onze foyer waar je gezellig iets kunt drinken. Het theater opent drie kwartier voor aanvang van de voorstellingen haar deuren voor publiek.

Grappige, spannende en leuke kinderfilms in het Filmtheater Velsen

Als (film)theater doen zij er alles aan om jullie een compleet uitje te bezorgen. Leuke films bekijken met je vriendjes en vriendinnetjes als kinderfeestje of gezellig met opa en oma naar een grappige film kijken. Het kan natuurlijk allemaal! Kijk snel in de agenda wat voor leuks er draait.

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor