Voor leuke kindervoorstellingen, poppenkast en poppentheater in Haarlem moet je bij Poppentheater Kizzebis zijn!

De voorstellingen van Poppentheater Kizzebis worden gegeven in een traditioneel gesloten poppentheater met gordijntjes open en weer dicht.

Cathy maakt met veel aandacht de zelfgemaakte poppen en decors van Jan en worden professioneel ondersteund met licht en geluid. De verhalen laten zich omschrijven als sprookjes en mythen. Spannend, mysterieus, maar ook heel grappig. Naast de vrolijke luchtige verhaaltjes zijn er ook voorstellingen waarin een diepere laag besloten ligt. Zoals het met sprookjes gaat, maakt het dat de voorstellingen voor zowel kinderen als volwassenen als een belevenis wordt ervaren.

De kinderen staan volop in de belangstelling en krijgen alle aandacht. Uiteraard mogen de kinderen reageren op het geen er gebeurd in de poppenkast. Alles wat Poppentheater Kizzebis speelt is live, dus elk thema is te spelen of aan te passen. 

Nieuwsgierig waar Kizzebis speelt, kijk dan bij de agenda voor de voorstellingen.

Hoe lang duren de voorstellingen?

Over het algemeen duren de voorstellingen tussen de 30 a 45 minuten. Een pauze kan eventueel daartussen gelast worden.

Is er een jarige? Een bedrijfsfeestje, Sinterklaas, Paasfeest, Familiefeest of Kerstfeest, Trouwfeest of Jubileum?

Voordat de voorstelling begint wordt de eventuele jarige of jubilerende op een vrolijke wijze feestelijk in het zonnetje gezet.
Verschillende vaste muzikanten verzorgen muziek. En we zingen vrolijk mee met alle bekende verjaardags, sinterklaas en kerst liedjes.